معرفی خانم زهرا چاوشی پرسنل شاغل در مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت قم و هنرمند خالق شیرینی های خوشمزه خانگی و طراحی روی آنها

لطفاً خودتان را معرفی کنید:

زهرا چاوشی پرستار شاغل در مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت

 

هنر شیرینی پزی و طراحی روی آن را از چندسالگی و در کجا و چطور شروع کردید؟

 سال ۹۷ با شروع طرحم از شدت فشار کار دنبال یه راهکار برای کم کردم این استرس ها بودم، دنبال یه دوره آبرنگ رفتم ولی با  نقاشی روی کیک آشنا شدم و شروعی شد برای یادگیری شیرینی پزی

 

کدوم دانشگاه تحصیل کردید؟

 دانشگاه آزاد اسلامی قم درس خوندم،

 

اساتید و مربیان شما در راه چه کسانی بودند؟

 ابتدا توی فضای مجازی دنبال میکردم تا مدل های بیشتری یاد بگیرم که درنهایت با شرکت تو ورکشاپ های مختلف مهارت قابل قبولی کسب کردم.

 

مشوقان اصلی‌ شما در یادگیری این هنر چه کسانی بودند؟

 مطمئنا خانواده م و اطرافیانم مشوق شروع و ادامه این کار بودن،

 

فکر می‌کنید رمز موفقیت شما در چه بوده است؟

 بنظرم لازمه که همه همکاران این   سوال از خودشون بپرسن و متناسب با توانمندی ها و علایق خودشون به سمت یک هنر حرکت کنند

 

از کجا یادگیری این هنر در ذهن شما جرقه خورد؟

 یه دوستی بهم گفت اگر یه روز از خواب بیدار شدی و پرستار نبودی، چی میتونی بآشی ..؟

من اون روز نتونستم جواب بدم ولی انگیزه خوبی برای من شد که این هنر به یک حد قابل قبولی برسونم

 

توصیه ی شما به کسانی که علاقه مند به این هنر هستند چیه؟

شروع کنند و از خراب کردن نترسند ...



 

  • 1392/12/21 - 09:03
  • 657
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
آموزش

شکستن افراطی تخمه، ‌دندان‌ها را بی‌نظم می‌کند

یک دندان‌پزشک توصیه کرد: از افراط در مصرف شیرینی و شکستن آجیل‌های مختلف با دندان در ایام نوروز پرهیز شود.

 

یک دندان‌پزشک توصیه کرد: از افراط در مصرف شیرینی و شکستن آجیل‌های مختلف با دندان در ایام نوروز پرهیز شود. فریدون نعمتی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در ایام نوروز مصرف آجیل و شیرینی تشدید می‌شود و بر این اساس توجه به مراقبت دهان و دندان از اهمیت بسزایی در این ایام برخوردار است.

وی گفت: در مورد مصرف شیرینی باید توجه داشت که میزان مصرف مهم نیست، بلکه دفعات مصرف مهم است و هر قدر دفعات مصرف کاهش یابد به همان اندازه مضرات شیرینی کاهش می‌یابد، زیرا میزان دفعات اسیدی شدن فضای دهان کاهش می‌یابد.

این دندانپزشک خاطرنشان کرد: اگر تا ۲۰ دقیقه پس از مصرف شیرینی، دندان‌ها مسواک زده شوند تاثیر مضر شیرینی کاهش می‌یابد، اما در صورت افزایش این زمان مواد اسیدی تاثیر منفی خود را روی دندان خواهد گذاشت.

نعمتی همچنین اظهار کرد: مضرات مصرف آجیل در این ایام نیز مستقیم نیست، بلکه جانبی است، به گونه‌ای که نمک آجیل یا شکستن آن با دندان بیشترین صدمه را به دندان‌ها وارد می‌کند. وی به شهروندان توصیه کرد: در ایام نوروز حتما ۳ وعده در طول شبانه روز مسواک بزنند، با دندان خود برای شکستن آجیل استفاده نکنند و در صورت تمایل به مصرف شیرینی از مواد شیرین طبیعی نظیر خرما، کشمش و عسل استفاده کنند.

  • گروه خبری : مطالب آموزشی و مقاله ها
  • کد خبر : 16066