انسولین در سفر

بیمارگرامی

احتمال دارد در مسافرت، انسولین مورد نیاز در دسترس شما نباشد، لذا قبل از این که شهر را ترک کنید، حتماً مقدار کافی انسولین و سرنگ را برای یک هفته بیشتر از طول مدت مسافرت، همراه خود داشته باشید تا با مشکل روبرو نشوید. مقدار انسولین بیشتری در مسافرت همراه داشته باشید: شاید انسولینی که مصرف میکنید درکشور دیگری نباشد و دسترسیتان به آن میسر نگردد، چون صلاح نیست در آنجا نوع انسولین مصرفیتان را عوض کنید، به همین دلیل الزم است که مقدار انسولین بیشتری برای مصرف خود همراه داشته باشید تا در حفظ و کنترل بیماری دیابت خود موفق باشید.

رعایت نکاتی در فرودگاه

به مسافر مبتلا به قند توصیه می شود که داروهایش را از کیف همراهش جدا نکند و همراه خود سرنگ و داروهایش را داشته باشد و آنرا در فرودگاه اعلام کند. قبل از عزیمت به سفر لازم است که از پزشک معالجتان بخواهید تا یک نسخه از انسولین و داروی مورد نیازتان را بنویسد تا در صورت نیاز نسخه را به داروخانه ها ارائه دهید و دارویتان را دریافت نمائید و نیز بخواهید شرحی از بیماری و نوع درمانتان بنویسد تا چنانچه مشکلی در سفر پیش آمد سریعاً به کمک شما بیایند. خصوصاً این مساله برای فرودگاه ها لازم است. داروی نوشته شده در نسخه و نیز شرح حال بیماریتان را درکنار مدارک شناسائیتان قرار دهید. از پزشکتان نیز بخواهیدکه یک نسخه داروی ضد اسهال و استفراغ برایتان بنویسد.

احتیاطات لازم

تمام داروها خصوصاً انسولین مصرفیتان را در یک کیف دستی قرار دهید و در حین مسافرت آنرا از خودتان دور نکنید. اگر با هواپیما یا با ماشین سفر میکنید، بدانید که داخل قسمت بار هواپیما و یا صندوق عقب ماشین گرم است و این انسولین مورد مصرف شما را خراب میکند و ممکن است به سلامتی شما لطمه بزند. انسولینی که با خودتان به مسافرت می برید در یک جا در ساک یا کیف دستیتان قرار ندهید، بلکه قسمتی از آنرا در کیف دستی و قسمت های دیگر را در جاهای مختلف از قبیل میان لباسها، توی جیبها یا حوله های داخل چمدان یا ساک قرار دهید. 

چــــــــــــــــــرا ؟

چون امکان دیر رسیدن بار یا گم شدن چمدان وجود دارد و در این وضعیت با کمبود انسولین مواجه نخواهید شد. باید به پزشک معالجتان بگویید که عازم سفر هستید تا چنانچه به کشور دیگری می روید ساعت تزریق انسولین را برایتان تنظیم نماید تا در آنجا با تغییر وقت و زمان، دچار اشکال نشوید. احتمالا مجبور خواهید شد ساعات صرف غذای خود را تغییر دهید و آزمایش قند خون داشته باشید تا برنامه غذایی جدیدتان را متناسب با آن تنظیم کنید. اطلاعات دقیقی را در خصوص چگونگی حفظ سلامتیتان در طول سفر بدست بیاورید. اگر با دوستان یا اعضای خانواده به این مسافرت می روید مطمئن باشید که آنها از نحوه رسیدگی به شما در زمان بروز مشکل اطلاع دارند، اما اگر به تنهایی سفر میکنید، قبل از پرواز به یکی از میهمانداران هواپیما از وضع بیماری و داروی خود بگویید تا چنانچه مشکلی پیش آمد سریعاً به کمکتان بشتابند.

چه مواردی را همراهتان ببرید؟

 دستگاه اندازه گیری قند خون

انسولین و سرنگ: مقدار انسولین وسرنگ برای مسافرت بیش از یک هفته (به اندازه کافی) به همراه داشته باشید.

کلیه داروهایی که ممکن است در این سفر به آنها نیاز پیدا کنید، به همراه داشته باشید.

داروی ضد اسهال و استفراغ

نسخه مربوط به داروهائی که قبلا درباره آنها صحبت شد.

کارت شناسایی فرد دیابتی

مقداری شیرینی، شکالت، آبنبات و مواد قندی همراهتان در کیف یا جیبتان داشته باشید.

نام و شماره تلفن و آدرس و فاکس دکتر معالجتان را با خودتان داشته باشید.

دانلود فایل pdf آموزش


آموزش به بیمار | مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت


  • 1401/08/14 - 10:00
  • 7988
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
آموزش به بیمار

توصیه های مهم در آندوسکوپی

توصیه های مهم جهت مراقبت و آمادگیهای لازم برای انجام آندوسکوپی

مراقبت و آمادگیها در آندوسکوپی
00:00
00:00
دانلود

آمادگیهای لازم جهت انجام آندوسکوپی - مجتمع خیرین سلامت

1.شب قبل از انجام آندوسکوپی باید  ساعت 8 شب شام سوپ سبک میل شود.

2.پس از شام تا دوازده شب می‌توانید فقط آب و چای میل نمایید .

3.از ساعت 12 شب به بعد آب و چای هم مصرف نکنید.

4.در صورت استفاده از داروهایی مانند امپرازول و پنتاپرازول، 10 روز قبل از انجام آندوسکوپی مصرف آن را قطع کنید.

ادامه مطلب ....

  • گروه خبری : گروه های مطالب,آموزش به بیمار
  • کد خبر : 35727