معرفی خانم زهرا چاوشی پرسنل شاغل در مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت قم و هنرمند خالق شیرینی های خوشمزه خانگی و طراحی روی آنها

لطفاً خودتان را معرفی کنید:

زهرا چاوشی پرستار شاغل در مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت

 

هنر شیرینی پزی و طراحی روی آن را از چندسالگی و در کجا و چطور شروع کردید؟

 سال ۹۷ با شروع طرحم از شدت فشار کار دنبال یه راهکار برای کم کردم این استرس ها بودم، دنبال یه دوره آبرنگ رفتم ولی با  نقاشی روی کیک آشنا شدم و شروعی شد برای یادگیری شیرینی پزی

 

کدوم دانشگاه تحصیل کردید؟

 دانشگاه آزاد اسلامی قم درس خوندم،

 

اساتید و مربیان شما در راه چه کسانی بودند؟

 ابتدا توی فضای مجازی دنبال میکردم تا مدل های بیشتری یاد بگیرم که درنهایت با شرکت تو ورکشاپ های مختلف مهارت قابل قبولی کسب کردم.

 

مشوقان اصلی‌ شما در یادگیری این هنر چه کسانی بودند؟

 مطمئنا خانواده م و اطرافیانم مشوق شروع و ادامه این کار بودن،

 

فکر می‌کنید رمز موفقیت شما در چه بوده است؟

 بنظرم لازمه که همه همکاران این   سوال از خودشون بپرسن و متناسب با توانمندی ها و علایق خودشون به سمت یک هنر حرکت کنند

 

از کجا یادگیری این هنر در ذهن شما جرقه خورد؟

 یه دوستی بهم گفت اگر یه روز از خواب بیدار شدی و پرستار نبودی، چی میتونی بآشی ..؟

من اون روز نتونستم جواب بدم ولی انگیزه خوبی برای من شد که این هنر به یک حد قابل قبولی برسونم

 

توصیه ی شما به کسانی که علاقه مند به این هنر هستند چیه؟

شروع کنند و از خراب کردن نترسند ...



 

  • 1392/09/23 - 19:13
  • 720
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
آموزش سلامت

با انجام این کار طول عمرخود را افزایش دهید

به گفته محققان اعتدال در غذا خوردن موجب کاهش کلسترول، عمر طولانی، مبتلا نشدن به بیماری‌های قلبی و عروقی و دیابت می‌شود.

 

طی مطالعاتی در آمریکا مشخص شد کم خوری موجب طول عمر می‌شود؛ آنها در یک مطالعات بسیار جدی نزدیک به 25 سال تحقیقاتی بر روی میمون‌ها داشتند.

 

در این تحقیقات میمون‌ها به دو گروه تقسیم شدند: گروه اول به طور معمول غذا می‌خوردند و گروه دوم مجبور به رعایت رژیم غذایی بودند و 30 درصد کالری کمتر از گروه اول می‌خوردند. نتایج این تحقیقات و آزمایشات نشان داد گروه دوم نسبت به گروه اول بیشتر عمر کردند؛ در عوض میمون‌هایی که به طور معمول غذا می‌خوردند خطر مرگ و میر و بیماری‌های قلبی و عروقی در آنها سه برابر شده بود.

 

نخستین نویسنده این مطالعات «روزالین آندرسون» گفت: مزایای محدود کردن کالری با کنترل متابولیک مرتبط است و موجب سوخت و ساز بدن در سنین بالا می‌شود؛ در کنترل انرژی و توانایی سلول‌ها و ارگانیسم برای پاسخ به تغییرات زیست محیطی در دوران پیری اثر می‌گذارد حتی در نقاط مختلف بدن تأثیر گذار است مثلاً موجب کاهش سطح رادیکال‌های آزاد و کاهش استرس می‌شود.

 

موسسه ملی سالمندان بالتیمور مطالعاتی مشابه روی 120 حیوان انجام داد که نتایج مرگ و میر و بیماری و سلامت در حیواناتی که به طور معمول غذا می‌خورند نسبت به حیواناتی که رژیم غذایی داشتند، متفاوت بود؛ حیواناتی که دارای رژیم غذایی بودند دیرتر مبتلا به سرطان و بیماری‌های قلبی و عروقی و دیابت می‌شدند یا اصلا مبتلاً نمی‌شدند.

 

در واقع رژیم غذایی در سنین بالا اثر مثبت روی سوخت و ساز بدن آنان داشت؛ از جمله کاهش کلسترول بود و در کل سالم‌تر بودند. به گفته محققان لازم نیست آزمایشات بیشتری برای ثابت کردن این مطالعه انجام شود چون 90 درصد ژن‌های حیوان و انسان مشترک است و این نشان دهنده این است که باید در خوردن اعتدال برقرار باشد.

  • گروه خبری : مطالب آموزشی و مقاله ها
  • کد خبر : 16057