آمادگی‌های لازم جهت انجام سونوگرافی

مراجعه‌کننده محترم لطفاً موارد زیر را به‌دقت مطالعه نمائید. بدیهی است در صورت عدم رعایت هر یک از نکات ذیل ، از انجام سونوگرافی برای شما معذور خواهیم بود.

سونوگرافی شکم ، کبد و کیسه صفرا: حداقل 10 ساعت ناشتایی ، عدم قطع داروهای مصرفی در طی روز ، نوشیدن آب چای و آب‌میوه بلامانع است. در صورت ابتلا به دیابت می‌توانید مقداری میوه خشک ، توت خشک ، خرما و یا کشمش میل کنید. روز قبل از انجام سونوگرافی مصرف غذاهای چرب و نفاخ مانند حبوبات ، کره ، تخم‌مرغ و شیر... اکیداً ممنوع است. زیرا مصرف غذاهای چرب موجب انقباض کیسه صفرا و تخلیه صفرا به روده شده و این موضوع سبب می‌شود تا کیسه صفرا در سونوگرافی دیده نشده یا قابل‌بررسی نباشد.

. 12 عدد قرص پانکراتین یا دایمتیکون دو روز قبل از سونوگرافی در هر وعده غذایی 2 عدد میل شود.

. 3 عدد قرص بیزاکودیل یک روز قبل از سونوگرافی با هر وعده غذایی 1 عدد میل شود.

سونوگرافی لگن ، رحم و تخمدان‌ها ، کلیه‌ها ، مجاری ادراری ، مثانه و پروستات : نوشیدن 6 الی 8 لیوان آب ، چای ، و آبمیوه از حدود 2 ساعت قبل از انجام سونوگرافی و پر بودن مثانه هنگام مراجعه الزامی است. در صورت مصرف داروهای روزانه ، حتماً آن‌ها را در زمان مشخص خود مصرف کنید. بیمارانی که با سوند مثانه مراجعه می‌نمایند جهت کنترل ادرار در مثانه از دو ساعت قبل ، لوله کیسه ادرار را بسته و باید آن را کلمپ نمایند تا مثانه پر شده و در کیسه ادرار تخلیه نشود.

سونوگرافی بیوفیزیکال: آمادگی خاصی لازم نیست و بهتر است یک پاکت آبمیوه شیرین مانند آب آناناس سیب و موز یا انگور شیرین همراه داشته باشید. ( 10 دقیقه قبل از انجام سونوگرافی باید میل شود) در صورت ابتلا به دیابت بارداری راهنمایی خواهید شد.

. در بارداری‌های زیر 16 هفته با مثانه پر مراجعه نمائید.

در موعد مقرر جهت انجام سونوگرافی حضور یافته و سونوگرافی و رادیوگرافی‌های قبلی خود را همراه داشته باشید.

سونوگرافی چیست و چگونه کار میکند.



آموزش به بیمار | مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت


 

  • 1401/01/24 - 08:38
  • 7310
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
آموزش به بیمار

تغذیه با شیر مادر پس از سزارین

راهنمای تغذیه با شیر مادر پس از سزارین

تغذیه با شیر مادر پس از سزارین

مادر عزیز

بارداری و تولد نوزاد از مهم‌ترین و حساس‌ترین لحظات عمر هر انسانی محسوب می‌شود. خواه نوزاد با زایمان طبیعی و یا سزارین متولد شود، تغذیه او با شیر مادر به‌عنوان بهترین شروع، از اصول مشابهی پیروی می‌کند. شیردهی مزایای بسیاری دارد ازجمله موجب جمع شدن سریع‌تر رحم و تسریع بهبودی جسم و روان مادر پس از زایمان می‌گردد و مادر احساس توانمندی می‌کند، بعلاوه رابطه عاطفی نزدیک‌تری را بین مادر و نوزاد فراهم می‌کند.

ادامه مطلب ...

  • گروه خبری : گروه های مطالب,آموزش به بیمار
  • کد خبر : 9567