هوالشافی

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قم                                                                                                                                                    

مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت

توصیه های غذایی در درمان اسهال

تغذیه در اسهال

1-    رژیم غذایی در اسهال معمولا امساک از مصرف غذا است .

2-    در این حالت از مایعات و الکترولیتها برای تامین آب و املاح از دست رفته استفاده کنید.

3-    مصرف چای به علت مواد قابض و جمع کننده مناسب می باشد.

4-    میوه ها به صورت خام یا پخته یا آب میوه غیر مجازند.

5-    در بین میوه ها تنها موز و سیب و در بین آب میوه ها تنها آب سیب استفاده شود.

6-    سبزیها به جز هویچ پخته شده و پوره شده و نمک اضافه شده  ، غیر مجازند.

7-    سرخ کردنی ها غیر مجازند.

8-     برنج به صورت کته نرم شده ، ماست و دوغ ( به شرط کم چرب بودن)همراه با نعناع ، مرغ و گوشت کاملا پخته و نرم شده همراه با کته مجاز است.    

9-    نوشابه ها به علت شیرینی و گازموجود در آن غیر مجاز است .

10-حبوبات غیر مجاز است .

11-در تمام روز هر یک ساعت یک لیوان آب معمولی بیاشامید.


تغذیه در یبوست


      

         مهشید شکوری

                       کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی مجتمع

تغذیه در بیماران دچار اسهال

 

 

 

 

 

 


 

  • 1402/06/11 - 12:49
  • 4203
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
آموزش به بیمار

مراقبت از اتصالات بیمار

آموزش به بیمار جهت مراقبت از اتصالات

اتصالات بیمار

مراقبت از اتصالات بیمار

اتصالات

مراقبت

بیمار

 

\

لوله‌های متفاوتی ( آنژیوکت،  سوند فولی، سوند معده، چست تیوب و.... ) به ویژه در سطح سوم خدمات سلامت، جهت انتقال داروهای مختلف، گازهای طبی و مواد غذایی، به بیماران استفاده می‌شود که در اصطلاح به آن ها اتصالات بیمار گفته می شود.

هر کدام از این اتصالات شرایط نگهداری و مراقبت خاص خود را دارند که در ادامه مطلب به توضیح آن خواهیم پرداخت.

ادامه مطلب ...

  • گروه خبری : آموزش به بیمار
  • کد خبر : 13733