آیین نامه داخلی تشویق اعضای هیات علمی  

  1. -  رعایت ضوابط و مقررات اداری
  2. -   پایبندی به اصول تعهدات حرفه ای
  3. -   رعایت اخلاق پزشکی و رفتار میتنی بر احترام نسبت به همکاران
  4. -   حضور فعال در جلسات آموزشی و کمیته های مرتبط
  5. -   استفاده از روش های نوین آموزشی
  6. -   التزام به رعایت پروتکل ها وسیاستهای ابلاغی
  7. -   همکاری با مسئولین بیمارستان در راستای ارتقای کیفیت آموزش
  8. -   اجرای درست برنامه های آموزشی گروه مربوطه
  9. -   عملکرد اموزش اثر بخش طبق نظر سنجی از فراگیران و همکاران
  10. -داشتن فعالیتهای پژوهشی ( چاپ مقاله ،همکاری در طرحهای پژوهشی ، ارائه سخنرانی و پوستر و همکاری در برگزاری وبینار و ...
  11. -داشتن همکاری بین گروهی با سایر گروه های آموزشی

 

نحوه تشویق واجدین شرایط :

  1. -     ارائه لوح تقدیر و تشکر از سوی ریاست بیمارستان
  2. -     معرفی به معاونت آموزشی جهت تشویق
  3. -     معرفی به جشنواره شهید مطهری جهت استاد نمونه

آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های آموزشی | مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت


 

  • 1399/03/26 - 19:15
  • 2531
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پیوند انگشتان دست کارگر رستوران در بیمارستان فرقانی

انگشتان دست کارگر رستورانی که در چرخ گوشت صنعتی گیر کرده بود، در بیمارستان فرقانی قم پیوند زده شد

 

به گزارش روابط عمومی بیمارستان نکویی هدایتی فرقانی؛ کارگری بیست و چهار ساله در یک رستوران مشغول کار با چرخ‌گوشت صنعتی بود که ناگهان دست راست وی بر اثر بی‌احتیاطی و رعایت نکردن اصول ایمنی داخل چرخ‌گوشت صنعتی گیر کرد و پنج انگشت دست وی به سختی دچار آسیب‌دیدگی شد. پس از انتقال این فرد توسط پرسنل آتش‌نشانی به بیمارستان فرقانی عملیات آزادسازی دست از داخل چرخ گوشت انجام شد و پس از جداسازی قطعات فلزی چرخ‌گوشت مشخص شد بر اثر شدت این حادثه پنج انگشت این فرد به شدت دچار آسیب‌دیدگی و له‌شدگی شده است.

 

خوشبختانه با تلاش‌های کادر درمان و دکتر معظمی‌پور جراح و متخصص استخوان و مفاصل، تاندون‌ها و عروق و اعصاب سه انگشت این فرد پیوند شد و تاندون‌های دو انگشت دیگر نیز به‌نحوی فیکس شدند که فرد بتواند از آنها نیز استفاده کند.

 

کارشناسان همواره به خانواده‌ها و کسانی که با چرخ‌گوشت‌های خانگی و صنعتی سر و کار دارند توصیه می‌کنند هنگام کار با این وسیله، جانب احتیاط را رعایت کرده و از چرخ‌گوشت استاندارد استفاده کرده و دست خود را بیش از حد مجاز درون گلویی چرخ‌گوشت فرو نبرند.

 

 

 

 

 

 


<![if gte mso 9]> <![endif]><![if gte mso 9]> <![endif]><![if gte mso 9]> <![endif]><![if gte mso 10]> <! /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} > <![endif]>

  • گروه خبری : اخبار، اطلاعیه ها و مناسبتهای مرکز
  • کد خبر : 36387