معرفی خانم زهرا چاوشی پرسنل شاغل در مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت قم و هنرمند خالق شیرینی های خوشمزه خانگی و طراحی روی آنها

لطفاً خودتان را معرفی کنید:

زهرا چاوشی پرستار شاغل در مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت

 

هنر شیرینی پزی و طراحی روی آن را از چندسالگی و در کجا و چطور شروع کردید؟

 سال ۹۷ با شروع طرحم از شدت فشار کار دنبال یه راهکار برای کم کردم این استرس ها بودم، دنبال یه دوره آبرنگ رفتم ولی با  نقاشی روی کیک آشنا شدم و شروعی شد برای یادگیری شیرینی پزی

 

کدوم دانشگاه تحصیل کردید؟

 دانشگاه آزاد اسلامی قم درس خوندم،

 

اساتید و مربیان شما در راه چه کسانی بودند؟

 ابتدا توی فضای مجازی دنبال میکردم تا مدل های بیشتری یاد بگیرم که درنهایت با شرکت تو ورکشاپ های مختلف مهارت قابل قبولی کسب کردم.

 

مشوقان اصلی‌ شما در یادگیری این هنر چه کسانی بودند؟

 مطمئنا خانواده م و اطرافیانم مشوق شروع و ادامه این کار بودن،

 

فکر می‌کنید رمز موفقیت شما در چه بوده است؟

 بنظرم لازمه که همه همکاران این   سوال از خودشون بپرسن و متناسب با توانمندی ها و علایق خودشون به سمت یک هنر حرکت کنند

 

از کجا یادگیری این هنر در ذهن شما جرقه خورد؟

 یه دوستی بهم گفت اگر یه روز از خواب بیدار شدی و پرستار نبودی، چی میتونی بآشی ..؟

من اون روز نتونستم جواب بدم ولی انگیزه خوبی برای من شد که این هنر به یک حد قابل قبولی برسونم

 

توصیه ی شما به کسانی که علاقه مند به این هنر هستند چیه؟

شروع کنند و از خراب کردن نترسند ...



 

  • 1400/10/22 - 11:21
  • 5118
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
ایمنی بیمار

راهنمای ارزیابی و پیشگیری از زخم فشاری ( معیار برادن)

راهنمای ارزیابی و پیشگیری از زخم فشاری ( معیار برادن) اقدامات مراقبتی و پیشگیری

معیار برادن

ارزیابی برای همه بیماران در بدو ورود به بخش، و در بیماران بستری با ریسک بالای بروز زخم فشاری هر نوبت کاری انجام می‌شود .

برای شناسایی بیماران با ریسک بالا از دستبند زرد استفاده می‌شود.

مقیاس ارزیابی احتمال بروز زخم فشاری  Scale Braden

این مقیاس متشکل از 6 مورد ارزیابی هست که هرکدام در یک ستون بوده و به هرکدام نمره جداگانه‌ای تعلق می‌گیرد . مجموع نمرات 6 جزء

نمره کل محاسبه می‌گردد که می‌توان بر اساس آن میزان ریسک احتمالی بروز زخم فشاری را تعیین کرد.

راهنمای ارزیابی و پیشگیری از زخم فشاری ( معیار برادن)

  • گروه خبری : بهبود کیفیت و ایمنی بیمار
  • کد خبر : 4498