معرفی خانم زهرا چاوشی پرسنل شاغل در مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت قم و هنرمند خالق شیرینی های خوشمزه خانگی و طراحی روی آنها

لطفاً خودتان را معرفی کنید:

زهرا چاوشی پرستار شاغل در مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت

 

هنر شیرینی پزی و طراحی روی آن را از چندسالگی و در کجا و چطور شروع کردید؟

 سال ۹۷ با شروع طرحم از شدت فشار کار دنبال یه راهکار برای کم کردم این استرس ها بودم، دنبال یه دوره آبرنگ رفتم ولی با  نقاشی روی کیک آشنا شدم و شروعی شد برای یادگیری شیرینی پزی

 

کدوم دانشگاه تحصیل کردید؟

 دانشگاه آزاد اسلامی قم درس خوندم،

 

اساتید و مربیان شما در راه چه کسانی بودند؟

 ابتدا توی فضای مجازی دنبال میکردم تا مدل های بیشتری یاد بگیرم که درنهایت با شرکت تو ورکشاپ های مختلف مهارت قابل قبولی کسب کردم.

 

مشوقان اصلی‌ شما در یادگیری این هنر چه کسانی بودند؟

 مطمئنا خانواده م و اطرافیانم مشوق شروع و ادامه این کار بودن،

 

فکر می‌کنید رمز موفقیت شما در چه بوده است؟

 بنظرم لازمه که همه همکاران این   سوال از خودشون بپرسن و متناسب با توانمندی ها و علایق خودشون به سمت یک هنر حرکت کنند

 

از کجا یادگیری این هنر در ذهن شما جرقه خورد؟

 یه دوستی بهم گفت اگر یه روز از خواب بیدار شدی و پرستار نبودی، چی میتونی بآشی ..؟

من اون روز نتونستم جواب بدم ولی انگیزه خوبی برای من شد که این هنر به یک حد قابل قبولی برسونم

 

توصیه ی شما به کسانی که علاقه مند به این هنر هستند چیه؟

شروع کنند و از خراب کردن نترسند ...



 

  • 1397/11/04 - 08:39
  • 1626
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید مادر پرستاری نوین ایران از بخش های پرستاری مرکز آموزشی درمانی نکویی هدایتی فرقانی

آبان ماه 97 مرکز آموزشی درمانی نکویی هدایتی فرقانی قم میزبان پیشکسوت پرستاری ایران

دکتر سادات سید باقر مداح در سال ۱۳۱۱ در شهر تهران متولد شد. او مدرک دکتری آموزش پرستاری خود را از دانشگاه پرتوریا افریقای جنوبی دریافت کرد.
دکتر سادات سید باقر مداح پرستاری را حرفه بسیار انسانی دانست و می‌گوید: من پرستاری را به توان عشق می‌دانم، اگر عشق نباشد پرستاری و همچنین مامایی معنایی ندارد. ما بزرگ‌شده سیستمی هستیم که فرقی بین این دو نمی‌گذاشتیم و این رشته‌ها از هم جدا نبودند. این حرفه‌ها در خدمت انسان‌ها هستند و به فرمایش ریاست جمهوری در جشنواره رازی، ما باید دو چیز را مدنظر قرار دهیم درک مردم و درد مردم؛ به‌زعم بنده این درد لزومی ندارد که همیشه با بیماری و گرفتاری توأم باشد در ارتباط با عدم آگاهی از بهداشت است. اول باید در حیطه‌های سلامت کوشا باشیم بعد درمان و توان‌بخشی.
دکتر سادات سید باقر مداح در سن ۱۸ سالگی و در بهمن‌ماه ۱۳۳۰ نام‌نویسی پرستاری را انجام داد و پرستاری را آغاز کرد. او در فروردین ۱۳۳۱ کلاس‌های پرستاری را شروع کرد و در خرداد ۱۳۳۴ فارغ‌التحصیل شد و مربی‌گری پرستاری را بر عهده گرفت.
 دکتر مداح از جمله افتخارات خود را فارغ‌التحصیلی از دانشکده پرستاری تهران می داند؛ و می گوید هیچ‌گاه بهمن ۱۳۳۰ را فراموش نمی‌کنم که وارد این دانشکده شدم؛ خیلی از شما و شاید مادر و پدرهایتان هم آن زمان وجود نداشتند. از عمر ۱۰۰ ساله پرستاری ایران، ۶۵ سالش را در این حرفه بوده‌ام. در همین‌جا درس خواندم. اینجا دانشکده نبود، آموزشگاه پرستاری بود و حتی عالی هم نداشت. دوره آموزشی‌مان هم ۳ سال بود.
دکتر مداح در این بازدید وضعیت پرستاری مرکز را ارزیابی و با بسیاری از همکاران پرستار گفتگو کردند. پیشکسوت عرصه پرستاری ایران را در این بازدید هیئتی از معاونت پرستاری وزارت بهداشت درمان وو آموزش پزشکی، آقای براتی مدیر دفتر پرستاری دانشگاه ، خانم فلاح مدیر پرستاری مرکزو کارشناسان ستادی دفتر پرستاری دانشگاه همراهی می کردند.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار، اطلاعیه ها و مناسبتهای مرکز
  • کد خبر : 30778
کلمات کلیدی