توافقات سطح خدمات مجتمع خیرین سلامت استان قم

1 - توافق نامه سطح خدمات " نوبت دهی الکترونیکی"

توسط این خدمت، کاربران می توانند با مشاهده برنامه پزشکان، نوبت پزشک موردنظر خود را دریافت کنند

هدف از این توافقنامه سطح خدمت این است که به منظور ارائه با کیفیت خدمت "نوبت دهی الکترونیکی" به مشترکین دانشگاه علوم پزشکی قم مورد توافق قرار گیرد.

فرآیند خدمت رسانی

مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیرین سلامت استان قم، موافقت می کند که خدمت مورد نظر را با ترتیب و شرایط زیر ارائه می دهد

مراجعه به سایت    nobat.muq.ac.ir

ارائه لیست پزشکان و برنامه کاری آنها

ثبت زمان نوبت مورد انتخاب کاربر

تعهدات متقابل خدمت دهنده و گیرنده

در صورتی که در زمان حضور از سوی پزشک تغییراتی داده شود، هماهنگی و مسئولیت تعیین زمان جایگزین با پزشک مربوطه می باشد

 اطلاعات مربوط به فرم "مشخصات کاربر و شماره تماس " تکمیل شده از سوی کاربر باید دقیق و به طور صحیح وارد شود تا اطلاع رسانی به طور کامل انجام گیرد.

 

نوبت دهی با شماره تماس 37140

 

2 - توافق نامه سطح خدمات " برنامه پزشکان کلینیک ویژه مجتمع"

برنامه پزشکان مجتمع به صورت کامل و منظم ماهانه در لینک زیر قابل مشاهده و استفاده عموم می باشد

برنامه پزشکان کلینیک ویژه مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت

همچنین با اسکن بارکد زیر میتوانید به برنامه پزشکان دسترسی داشته باشید


 

  • 1401/08/01 - 07:48
  • 1726
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
آموزش سلامت

ساز و کار پیر شدن مغز کشف شد

ریشه‌های فرایند پیری در ژرفای درون یاخته‌ها و مولکلول‌هایی قرار دارند که بدن ما را تشکیل می‌دهند. کار‌شناسان از پیش‌ یک مسیر مولکولی را شناسایی کرده‌اند که نسبت به آسیب دیدگی یاخته واکنش نشان داده و قابلیت تقسیم سلول را قطع می‌نماید، فرایندی که به نام پیر شدن سلول شناخته می‌شود.

علت پیری مغز

ریشه‌های فرایند پیری در ژرفای درون یاخته‌ها و مولکلول‌هایی قرار دارند که بدن ما را تشکیل می‌دهند. کار‌شناسان از پیش‌ یک مسیر مولکولی را شناسایی کرده‌اند که نسبت به آسیب دیدگی یاخته واکنش نشان داده و قابلیت تقسیم سلول را قطع می‌نماید، فرایندی که به نام پیر شدن سلول شناخته می‌شود.
در سلول‌هایی که این قابلیت تقسیم را ندارند، مانند یاخته‌های عصبی درون مغز و دیگر جا‌ها، درک اندکی درباره این فرایند پیر شدن وجود داشت. اکنون تیمی از دانشمندان دانشگاه نیوکسل (بریتانیا)، با هدایت «توماس ون زگلینیکی» نشان داده‌اند که این سلول‌ها هم‌‌ همان مسیر (ساخته‌های قابل تقسیم) را طی می‌کنند.
این یافته فرض‌های پیشین درباره پیر شدن سلول‌ها را به چالش کشیده و زمینه‌های تازه‌ای را برای اکتشاف وضعیت‌هایی مانند زوال عقل، بیماری نرون‌های حرکتی یا ناشنوایی‌های مرتبط با سالمندی می‌گشاید.
«ون زگیلینیکی» گفت: «ما می‌خواهیم کار خود را با بررسی آن مسیر‌ها در مغز انسان ادامه دهیم، زیرا این مطالعه درک تازه‌ای در مورد اینکه چگونه آسیب می‌تواند از منطقه‌ای که اول معیوب شد به تمامی مغز گسترش یابد، ارائه داد.»
با استفاده از مجتمعی از موش‌های سالخورده، این دانشمندان کشف کردند که سالمندی در یاخته‌های عصبی دقیقا‌‌ همان قواعدی را پیروی می‌کند که پیری در فیبروبلاست‌ها. (فیبروبلاست‌ها سلول‌هایی هستند که در پوست تقسیم می‌شوند تا زخم‌ها را درمان نمایند.)

  • گروه خبری : گروه های مطالب,مطالب آموزشی و مقاله ها
  • کد خبر : 9665