هوالشافی

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قم                                                                                                                                                    

مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت

توصیه های غذایی در درمان اسهال

تغذیه در اسهال

1-    رژیم غذایی در اسهال معمولا امساک از مصرف غذا است .

2-    در این حالت از مایعات و الکترولیتها برای تامین آب و املاح از دست رفته استفاده کنید.

3-    مصرف چای به علت مواد قابض و جمع کننده مناسب می باشد.

4-    میوه ها به صورت خام یا پخته یا آب میوه غیر مجازند.

5-    در بین میوه ها تنها موز و سیب و در بین آب میوه ها تنها آب سیب استفاده شود.

6-    سبزیها به جز هویچ پخته شده و پوره شده و نمک اضافه شده  ، غیر مجازند.

7-    سرخ کردنی ها غیر مجازند.

8-     برنج به صورت کته نرم شده ، ماست و دوغ ( به شرط کم چرب بودن)همراه با نعناع ، مرغ و گوشت کاملا پخته و نرم شده همراه با کته مجاز است.    

9-    نوشابه ها به علت شیرینی و گازموجود در آن غیر مجاز است .

10-حبوبات غیر مجاز است .

11-در تمام روز هر یک ساعت یک لیوان آب معمولی بیاشامید.


تغذیه در یبوست


      

         مهشید شکوری

                       کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی مجتمع

تغذیه در بیماران دچار اسهال

 

 

 

 

 

 


 

  • 1401/06/20 - 11:30
  • 9134
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
آموزش به بیمار

راهنمای مراقبت‌های بعد از عمل جراحی سزارین

راهنمای مراقبت از مادر باردار پس از عمل جراحی سزارین

راهنمای مراقبت‌های پس از عمل جراحی سزارین

راهنمای مراقبت‌های پس از عمل جراحی سزارین

1- تا 24 ساعت بعد از زایمان ممکن است خونریزی داشته باشید و به‌تدریج از حجم خونریزی کاسته شود .

2-به‌اندازه کافی راه بروید، راه رفتن به جلوگیری از یبوست و لخته شدن خون در پاها کمک می‌کند.

3-هنگام راه رفتن ،سرفه و تنفس عمیق ، محل بخیه را با دست یا بالش گرفته تا از درد ناحیه عمل جلوگیری کند.

4-سعی کنید در فواصل فعالیت استراحت کافی داشته باشید، استراحت مفید به بهبود شما کمک می‌کند.

 

ادامه مطلب ...

  • گروه خبری : آموزش به بیمار
  • کد خبر : 33187