پذیرش بیمار و سیر انجام کار

تعیین وقت برای بیماران به صورت حضوری و تلفنی امکان پذیر است. این تعیین وقت شامل وقت ویزیت خانم و وقت ویزیت آقا و انجام آزمایش اسپرموگرام آقا است. پس از مراجعه بیماران در وقت تعیین شدن، تشکیل پرونده به بخش پذیرش ارجاع می شود و از آنجا به واحد مشاوره مامایی راهنمایی می شود. در واحدمامایی یک پس از گرفتن تاریخچه کامل از بیمار و مشاهده مدارک و آزمایشهای قبلی، معاینات اولیه نیز توسط یک ماما انجام می گیرد. سپس بیمار به اطاق پزشک ارجاع می شود. در آنجا پزشک متخصص زنان و زایمان با بررسی مجدد پرونده و آزمایش ها در صورت نیاز بیمار به اقدامات تشخیص تکمیلی نظیر عکس رنگی رحم، لاپاراسکوپی، سونوگرافی داپلر و... بیمار را ارجاع می کند و در نهایت روش درمان را به بیمار پیشنهاد می کند.
پس از ویزیت آقا مشخص می شود که به اقدامات تشخیصی تکمیلی مانند تکرار آزمایش اسپرم، نمونه برداری از بیضه و یا انجام اقدامات درمانی نظیر عمل واریکوسل قبل از شروع درمان ناباروری نیاز است یا خیر. در صورتی که به اقدامات بیشتری نیاز نباشد و درصورت مشخص شدن روش درمانی خانم، مراجعه بعدی آقا پس از تجویز دارو برای خانم و در روز عمل جهت گرفتن نمونه اسپرم خواهد بود.

روش های درمانی پیشنهادی ممکن است یکی از روش های تحریک تخمک گذاری، IUI یا تلقیح اسپرم داخل رحم، IVF یا لقاح خارج رحم، میکرواینجکشن یا تزریق اسپرم به سیتوپلاسم تخمک در محیط آزمایشگاه باشد. احتمال موفقیت روش IUI ، حدود 10 تا 20 درصد است.و میزان موفقیت روش های IVF ، و ICSI  بستگی به سن مادر دارد. اگر سن مادر کمتر از 35 سال باشد، تقریباً 30 درصد زوج ها پس از یکبار اقدام به  IVF یا ICSI  بارور می شوند. در سنین 35 الی 37 سالگی این میزان به 25 درصد و در 38 الی 40 سالگی به 17 درصد و در سنین بالاتر از 40 سال به کمتر از 5 درصد کاهش می یابد. هزینه های انجام هر کدام از روشهای فوق با توجه به آزمایشهای تشخیصی جنبی، تعداد سونوگرافی لازم، داروهای لازم جهت تحریک تخمک گذاری بسیار متفاوت است که بیمار می تواند در این خصوص پس از مشخص شدن روش درمانی اطلاعات لازم را دریافت کند.

 

 ساعات کار کلینیک درمان ناباروری
ایام غیرتعطیل: 7:30 الی 14
تلفن تماس:  02531338352


 

 

  • 1400/12/23 - 11:00
  • 7668
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
آموزش به بیمار

سکته مغزی چیست

سکته مغزی چیست؟ آموزش به بیمار و همراه بیمار در مراقبتهای لاازم در سکته مغزی

سکته مغزی چیست

سکته مغزی زمانی اتفاق می‌افتد که عروق خونی مغز پاره شده و یا انسداد عروق در این بافت گسترش یابد. در صورت عدم درمان سریع سلول‌های مغز سریعاً از بین می‌روند که نتیجه آن می‌تواند ایجاد ناتوانی‌های جدی و حتی مرگ باشد.

ادامه مطلب ....

  • گروه خبری : آموزش به بیمار
  • کد خبر : 9058

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید