پذیرش بیمار و سیر انجام کار

تعیین وقت برای بیماران به صورت حضوری و تلفنی امکان پذیر است. این تعیین وقت شامل وقت ویزیت خانم و وقت ویزیت آقا و انجام آزمایش اسپرموگرام آقا است. پس از مراجعه بیماران در وقت تعیین شدن، تشکیل پرونده به بخش پذیرش ارجاع می شود و از آنجا به واحد مشاوره مامایی راهنمایی می شود. در واحدمامایی یک پس از گرفتن تاریخچه کامل از بیمار و مشاهده مدارک و آزمایشهای قبلی، معاینات اولیه نیز توسط یک ماما انجام می گیرد. سپس بیمار به اطاق پزشک ارجاع می شود. در آنجا پزشک متخصص زنان و زایمان با بررسی مجدد پرونده و آزمایش ها در صورت نیاز بیمار به اقدامات تشخیص تکمیلی نظیر عکس رنگی رحم، لاپاراسکوپی، سونوگرافی داپلر و... بیمار را ارجاع می کند و در نهایت روش درمان را به بیمار پیشنهاد می کند.
پس از ویزیت آقا مشخص می شود که به اقدامات تشخیصی تکمیلی مانند تکرار آزمایش اسپرم، نمونه برداری از بیضه و یا انجام اقدامات درمانی نظیر عمل واریکوسل قبل از شروع درمان ناباروری نیاز است یا خیر. در صورتی که به اقدامات بیشتری نیاز نباشد و درصورت مشخص شدن روش درمانی خانم، مراجعه بعدی آقا پس از تجویز دارو برای خانم و در روز عمل جهت گرفتن نمونه اسپرم خواهد بود.

روش های درمانی پیشنهادی ممکن است یکی از روش های تحریک تخمک گذاری، IUI یا تلقیح اسپرم داخل رحم، IVF یا لقاح خارج رحم، میکرواینجکشن یا تزریق اسپرم به سیتوپلاسم تخمک در محیط آزمایشگاه باشد. احتمال موفقیت روش IUI ، حدود 10 تا 20 درصد است.و میزان موفقیت روش های IVF ، و ICSI  بستگی به سن مادر دارد. اگر سن مادر کمتر از 35 سال باشد، تقریباً 30 درصد زوج ها پس از یکبار اقدام به  IVF یا ICSI  بارور می شوند. در سنین 35 الی 37 سالگی این میزان به 25 درصد و در 38 الی 40 سالگی به 17 درصد و در سنین بالاتر از 40 سال به کمتر از 5 درصد کاهش می یابد. هزینه های انجام هر کدام از روشهای فوق با توجه به آزمایشهای تشخیصی جنبی، تعداد سونوگرافی لازم، داروهای لازم جهت تحریک تخمک گذاری بسیار متفاوت است که بیمار می تواند در این خصوص پس از مشخص شدن روش درمانی اطلاعات لازم را دریافت کند.

 

 ساعات کار کلینیک درمان ناباروری
ایام غیرتعطیل: 7:30 الی 14
تلفن تماس:  02531338352


 

 

  • 1401/08/01 - 07:48
  • 1700
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
آموزش سلامت

ساز و کار پیر شدن مغز کشف شد

ریشه‌های فرایند پیری در ژرفای درون یاخته‌ها و مولکلول‌هایی قرار دارند که بدن ما را تشکیل می‌دهند. کار‌شناسان از پیش‌ یک مسیر مولکولی را شناسایی کرده‌اند که نسبت به آسیب دیدگی یاخته واکنش نشان داده و قابلیت تقسیم سلول را قطع می‌نماید، فرایندی که به نام پیر شدن سلول شناخته می‌شود.

علت پیری مغز

ریشه‌های فرایند پیری در ژرفای درون یاخته‌ها و مولکلول‌هایی قرار دارند که بدن ما را تشکیل می‌دهند. کار‌شناسان از پیش‌ یک مسیر مولکولی را شناسایی کرده‌اند که نسبت به آسیب دیدگی یاخته واکنش نشان داده و قابلیت تقسیم سلول را قطع می‌نماید، فرایندی که به نام پیر شدن سلول شناخته می‌شود.
در سلول‌هایی که این قابلیت تقسیم را ندارند، مانند یاخته‌های عصبی درون مغز و دیگر جا‌ها، درک اندکی درباره این فرایند پیر شدن وجود داشت. اکنون تیمی از دانشمندان دانشگاه نیوکسل (بریتانیا)، با هدایت «توماس ون زگلینیکی» نشان داده‌اند که این سلول‌ها هم‌‌ همان مسیر (ساخته‌های قابل تقسیم) را طی می‌کنند.
این یافته فرض‌های پیشین درباره پیر شدن سلول‌ها را به چالش کشیده و زمینه‌های تازه‌ای را برای اکتشاف وضعیت‌هایی مانند زوال عقل، بیماری نرون‌های حرکتی یا ناشنوایی‌های مرتبط با سالمندی می‌گشاید.
«ون زگیلینیکی» گفت: «ما می‌خواهیم کار خود را با بررسی آن مسیر‌ها در مغز انسان ادامه دهیم، زیرا این مطالعه درک تازه‌ای در مورد اینکه چگونه آسیب می‌تواند از منطقه‌ای که اول معیوب شد به تمامی مغز گسترش یابد، ارائه داد.»
با استفاده از مجتمعی از موش‌های سالخورده، این دانشمندان کشف کردند که سالمندی در یاخته‌های عصبی دقیقا‌‌ همان قواعدی را پیروی می‌کند که پیری در فیبروبلاست‌ها. (فیبروبلاست‌ها سلول‌هایی هستند که در پوست تقسیم می‌شوند تا زخم‌ها را درمان نمایند.)

  • گروه خبری : گروه های مطالب,مطالب آموزشی و مقاله ها
  • کد خبر : 9665