18 مورد یافت شد

نکات مهم در گاواژ

https://nekuei.muq.ac.ir/نکات-مهم-در-گاواژ/صفحه:11

تغذیه از طریق لوله بینی معده ای ( گاواژ) ضمن آرزوی سلامتی برای شما شایسته است قبل از شروع تغذیه لوله بینی معده ای موارد زیر را به دقت مطالعه و اقدام کنید: گاواژ یا تغذیه از طریق لوله بینی معده ای، روش مناسبی برای رساندن مواد غذایی به بیماری است که قادر به...

03/10/03 05:03

بخش اعصاب

https://nekuei.muq.ac.ir/Nutrition-of-the-Neurosurgery-ward/صفحه:8

تغذیه ای برای بهبود عملکرد مغزی 1- مصرف روزانه حداقل یک قاشق کنجد 2- مصرف روزانه هشت لیوان آب یا آب میوه 3-کاهش مصرف قند و شکر (‌به جای آن از قند های طبیعی مانند خرما . عسل . کشمش استفاده شود ) 4-مصرف روزانه عسل 5-مصرف روزانه گردو 6-مصرف زیاد ماهی 7-...

03/10/03 04:59

بیماران دیابتی

https://nekuei.muq.ac.ir/nutrition-of-the-diabetes/صفحه:1

تغذیه ای برای بیماران دیابتی اگر برنامه مشخصی از نظر میزان غذا و زمان غذا خوردن نداشته باشید ، سطح قند خونتان تغییر زیادی می کند . در افراد دیابتی ، قند خون خیلی بالا و خیلی پایین هر دو منجر به مشکلات و ایجاد عوارض می شود . نگهداری قند خون در محدوده طبیعی...

03/10/03 04:39

کتابچه تغذیه با شیر مادر

https://nekuei.muq.ac.ir/Breastfeeding-manual/صفحه:10

تغذیه باشیر مادر تغذیه انحصاری با شیر مادر به چه معناست؟ یعنی شیرخوار تا پایان 6 ماهگی فقط با شیر مادر تغذیه شود و هیچ نوع ماده غذایی و آشامیدنی دیگری حتی آب به او داده نشود. دادن دارو در صورت لزوم و قطره‌های مولتی‌ویتامین یا مواد معدنی و تغذیه...

03/10/03 03:56

درمان یبوست

https://nekuei.muq.ac.ir/Nutrition-in-constipation/صفحه:5

تغذیه در اسهال تهیه و تنظیم : مهشید شکوری کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی مجتمع لیست اخبار صفحه :5 آموزش به بیمار کیست تخمدان 1401/08/09 - 08:52 کیست تخمدان - Ovarian Cysts آموزش به بیمار در مراقبت پس از جراحی کیست تخمدان آموزش به بیمار توصیه‌های مهم در...

03/10/03 02:11

بخش جراحی

https://nekuei.muq.ac.ir/Nutrition-of-the-Surgery-ward

تغذیه بعد از عمل( ویژه بخش جراحی ) نکات تغذیه ای بعد از جراحی های دستگاه گوارش ( معده - روده - صفرا ) به طور کلی در دو هفته اول پس از عمل جراحی دستگاه گوارش : - مصرف میوه و سبزیجات چه به شکل خام و چه پخته مجاز نیست. - غذاها باید نرم و بدون ادویه باشد. -...

03/10/03 01:47

تغذیه در سوختگی

https://nekuei.muq.ac.ir/Feeding-on-burns/صفحه:7

تغذیه مراجعه نمایند. پروتئینها در ایمنی بدن، ترمیم بافتها و تولید انرژی نقش مهمی دارند که در مواد غذایی از قبیل تخم مرغ، گوشت مرغ و ماهی، گوشت قرمز، لبنیات و حبوبات وجود دارند. توصیه میشود در سوختگی از غذاهای کم چرب استفاده شود و حداقل چربی مصرفی، از مواد...

03/10/03 00:50

درمان اسهال

https://nekuei.muq.ac.ir/Nutrition-in-diarrhea

تغذیه در یبوست مهشید شکوری کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی مجتمع لیست اخبار صفحه :1 آموزش به بیمار مدیریت استرس 1403/05/27 - 13:52 توصیه‌هایی برای مدیریت استرس استرس طبیعی و غیر طبیعی چیست آموزش به بیمار درمان جای سوختگی با لباس فشاری یا گارمنت...

03/10/02 22:41

بخش ارتوپدی

https://nekuei.muq.ac.ir/Nutrition-of-the-Orthopedics-ward

تغذیه ای برای ترمیم شکستگیها ( ویژه بخش ارتوپدی) عوامل زیادی در جوش خوردن شکستگی ها نقش دارند مانند سن بیمار، نوع استخوان شکسته شده، شدت نیرویی که به استخوان وارد شده و آن را شکسته است، صدمه نسج نرم همراه، باز یا بسته بودن شکستگی، وجود عفونت، بیماری های...

03/10/02 22:26

بخش سوختگی

https://nekuei.muq.ac.ir/Nutrition-of-the-burn-ward/صفحه:7

تغذیه‏ای برای بیمار بستری بخش سوختگی همراه بیمار؛ موارد تغذیه‏ای زیر در کنار برنامه غذایی بیمارستان جهت بهبودی سریعتر بیمار شما موثر می‏باشد: 1- مصرف روزانه یک عدد تخم مرغ همراه با سبزی تازه یا لیموترش، در کنار صبحانه بیمارستان 2- میان وعده...

03/10/02 14:22