آمادگی‌های لازم جهت زایمان طبیعی پس از سزارین

زایمان طبیعی پس از سزارین

مراجعه‌کننده محترم لطفاً موارد زیر را به‌دقت مطالعه نمائید.

خانم‌هایی که متقاضی زایمان طبیعی پس از سزارین ( V-BACK) هستند باید در نیمه اول بارداری توسط پزشک متخصص زنان و زایمان که مسئولیت این زایمان را می‌پذیرد مشاوره مناسب انجام شود تا اگر کاندیدای زایمان طبیعی بودند سایر اقدامات لازم مانند : شروع ورزش‌های مخصوص در نیمه دوم بارداری ، کنترل بارداری اضافه‌تر به‌خصوص در هفته‌های آخر بارداری انجام شود. این نکته مدنظر قرار گیرد که احتمال موفقیت حدوداً 60 الی 70 درصد می‌باشد.

• خانم‌هایی که سن پایین‌تری دارند و خانم‌هایی که سزارین‌های متعدد برای آن‌ها خطرات دارد کاندید بهتری برای V-BACK می‌باشند.

• خانم‌هایی که طی دو سال اخیر به علت تنگی لگن یا پیشرفت نامناسب در سیر زایمان تحت عمل سزارین قرارگرفته‌اند کاندید مناسبی برای V-BACK نمی‌باشند.

درصورتی‌که مورد مناسبی برای V-BACK تشخیص داده شدید باید با عوارض احتمالی این زایمان آشنا شوید:

پارگی رحم

اکثراً پارگی رحم در 2-1درصد موارد و نزدیک به زایمان اتفاق می‌افتد و ممکن است این پارگی از محل سزارین فراتر رفته و آسیب جدی به رحم وارد نماید . در موارد حاد این امر منجر به خونریزی یا عوارض شدید خواهد شد که منجر به بیرون آوردن رحم ( هیسترکتومی) یا مرگ مادر شود.  از طرفی در پارگی‌های شدید ممکن است خون‌رسانی به جنین افت قابل‌توجهی پیدا کند که منجر به مرگ یا آسیب مغزی جنین خواهد شد. بااینکه درصد وقوع این اتفاق پایین می‌باشد اما با توجه به اهمیت بسزای آن ، تعداد کمی از پزشکان مسئولیت این اقدام را بر عهده می گیرند.

احتمال سزارین مجدد

در سیر زایمان ممکن است بنا به علل مختلف مثل : افت ضربان قلب جنین ، معاینه نامناسب و ... به تشخیص پزشک معالج ، سزارین انجام گیرد . با توجه به اینکه بعضی از مادران از این موضوع شکایت دارند ( تحمل هر دو درد زایمان طبیعی و سزارین) باید خاطرنشان کرد که این موارد قبل از شروع سیر زایمان قابل پیش‌بینی نخواهد بود.

برش زایمان طبیعی

برخی از مادران به‌اشتباه فکر می کنند که زایمان طبیعی نیاز به برش ، بخیه و یا مراقبت خاص ندارد. درصورتی‌که در موارد خاص برای خروج راحت تر جنین پزشک معالج مجبور به برش زایمان طبیعی ( اپی زیاتومی) می شود که این برش بخیه داشته و نیاز به مراقبت دارد.


دوران قبل،حین و پس از بارداری | مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت


 

نکویی;
مجتمع;
هدایتی;
فرقانی;
درمانی;
رحیمی;
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ایزدی;
 
 
 
 
 
 
 
پژوهشی;
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
سلامت;
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
جدّا;
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آموزشی;
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
خیّرین;
  • 1402/09/19 - 09:10
  • 4056
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
آموزش به بیمار

راهنمای مصرف سدیم والپروات

آموزش به بیمار و راهنمای مصرف سدیم والپروات موارد مصرف و منع مصرف و عوارض داروی سدیم والپروات

راهنمای مصرف سدیم والپروات

راهنمای مصرف سدیم والپروات

داروی والپروات سدیم از دستۀ داروهای ضد صرع و تشنج می‌باشد که یکی از مهم‌ترین و مؤثرترین داروها در کنترل حملات تشنجی و بیماری صرع در کودکان و بزرگسالان است.

این دارو در موارد دیگری مانند پیشگیری از میگرن، بیماری‌های اعصاب و روان ( مانند افسردگی و دردهای عصبی ناشی از دیابت ) نیز تجویز می‌شود.

موارد مصرف

موارد منع مصرف

عوارض دارو

 

به ادامه مطلب مراجعه کنید

  ادامه مطلب

  • گروه خبری : آموزش به بیمار
  • کد خبر : 14312