آشنایی با تخصص  داخلی

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که بخواهید از پزشکی وقت بگیرید اما مطمئن نباشید دکتری راکه انتخاب کرده‌اید می‌تواند بیماری‌تان را درمان کند یا خیر! برای مثال خیلی از افرادی که فشار خون بالا دارند نمی‌دانند که باید به متخصص قلب و عروق مراجعه کنند یا متخصص داخلی یا فوق تخصص غدد و متابولیسم یا نفرولوژیست یا حتی پزشک عمومی!

 البته درمان بعضی از بیماری‌ها بین تخصص‌های مختلف پزشکی مشترک است اما وقتی با سختی از متخصصی وقت می‌گیرید و هفته‌ها برای دیدنش منتظر می‌مانید، شنیدن این جمله که «باید شما را به یکی از همکارانم ارجاع دهم» قطعا آزار‌دهنده به نظر خواهد رسید. اگر نمی‌خواهید از این به بعد چنین جمله‌ای را بشنوید و دوست دارید بدانید هر تخصصی چه بیماری‌هایی را پوشش می‌دهد، حتما این مقاله را بخوانید و به عنوان یک دایره‌المعارف برای خود نگه دارید.

 متخصص داخلی چه وظایفی دارد؟

این تخصص به تشخیص و درمان بیماری‌های داخلی می‌پردازد که ارگانی از بدن یا همه آن را درگیر می‌کنند.


معاونت درمان | مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت 


 

لیست اخبار صفحه :10
آموزش مراقبت از پای دیابتی
آموزش

آموزش مراقبت از پای دیابتی

بیمار محترم شایسته است جهت پیشگیری از زخم پای دیابتی موارد زیر را به دقت مطالعه و اقدام نمایید:

آموزش استفاده و نگهداری انسولین در سفر
آموزش

آموزش استفاده و نگهداری انسولین در سفر

بیمارگرامی: احتمال دارد در مسافرت، انسولین مورد نیاز در دسترس شما نباشد، لذا قبل از این که شهر را ترک کنید، حتماً مقدار کافی انسولین و سرنگ را برای یک هفته بیشتر از طول مدت مسافرت، همراه خود داشته باشید تا با مشکل روبرو نشوید.

آموزش مراقبت از یرقان نوزادان
آموزش

آموزش مراقبت از یرقان نوزادان

زردی نوزاد: تعدادی از نوزادان پس از تولد ممکن است به زردی مبتلا شوند که معمولا در اثر وجود یک ماده رنگی به نام بیلیروبین در قسمتهای مختلف بدن مانند چشم و پوست است. بیلیروبین در اثر تخریب گلبولهای قرمز خون ایجاد میشود و کبد این ماده را ازخون خارج واز طریق مدفوع دفع میکند. این بیماری واگیردار نیست.

آموزش مراقبت از کشش
آموزش

آموزش مراقبت از کشش

از کشش (تراکشن)، جهت جا انداختن و بی حرکت کردن شکستگی ها و اصلاح بدشکلی و یا به حداقل رساندن گرفتگی عضلات، استفاده میشود. دو نوع کشش مورد استفاده، کشش پوستی و کشش استخوانی است.

چگونه می توانم مصرف داروهای خودم را کنترل کنم؟
آموزش

چگونه می توانم مصرف داروهای خودم را کنترل کنم؟

ممکن است مصرف دارو تجربه جدیدی برای شما بوده و شما در به یاد داشتن مصرف آن مشکلات زیادی داشته باشید. اگر شما قرص های خود را به صورت صحیح استفاده نکنید، فاقد اثر لازم می باشند. همچنین ممکن است سبب بروز عوارض جانبی خفیف یا حتی بسیار خطرناکی شوند. ممکن است بدون آگاهی از این مطلب، شما سبب واکنش دو دارو با یکدیگر شوید. عدم مصرف صحیح دارو، ممکن است باعث ایجاد احساس بیماری یا سرگیجه شود.

آموزش بدو ورود به بیمار
عمومی

آموزش بدو ورود به بیمار

مراجعین محترم براین باوریم که بیمار از عزیزترین مخلوقات خداست و خدمت به او نوعی عبادت است. با امید به اینکه کلیه خدمات ارائه شده در این مرکز، تا حد امکان مورد توجه و رضایت شما قرارگیرد، در ابتدای بستری به نکات زیر توجه فرمائید.