راهنمای مراقبت پس از عمل هیسترکتومی

 

بیمار محترم ضمن آرزوی سلامتی برای شما شایسته است که پس از ترخیص از بیمارستان موارد زیر را به‌دقت مطالعه و اقدام نمایید :

بهتر است از رژیم غذایی سرشار از پروتئین  مانند گوشت ، ماهی ، تخم مرغ و ... و ویتامین و مواد غذایی پر فیبر مانند سبزی‌ها ، میوه و ....استفاده کنید .

جهت پیشگیری از یبوست از مواد غذایی پر فیبر مانند میوه و سبزیجات و مایعات فراوان مصرف کنید .

در دو هفته اول باید استراحت داشته باشید و از فعالیت شدید مانند بلند کردن اجسام خودداری کنید ، اما بعد از آن می‌توانید کم‌کم کارهای سبک را انجام دهید .

 تا سه ماه بعد از عمل باید از انجام فعالیت‌های سنگین خودداری کنید . روزانه پیاده‌روی کنید

از دو هفته بعد از جراحی می‌توانید رانندگی کنید .

در حوالی هفته ششم نیز می‌توانید فعالیت‌های جنسی را شروع کنید .

استحمام از روز دوم بعد از عمل موردی ندارد و بهتر است بعد از حمام محل زخم را با سشوار کاملاً خشک‌کنید . (مدت استحمام بسیار کوتاه باشد و همراه با یک همراه صورت گیرد ).

جهت رفع احتباس ادراری از کیف آب گرم ، ریختن آب روی ناحیه تناسلی و نشستن روی توالت فرنگی استفاده کنید .

از جوراب‌های کشی و حرکات نرمشی مانند حرکات دورانی مچ پا استفاده کنید .

از خوابیدن طولانی‌مدت و نشستن طولانی‌مدت روی مبل یا صندلی و روی‌هم انداختن پاها خودداری کنید .

مصرف مسکن را طبق تجویز پزشک مصرف کنید .

لباس‌زیر را روزانه تعویض کنید و از لباس‌های زیر نخی استفاده و از پوشیدن لباس‌های حاوی الیاف مصنوعی و جوراب و شلوارهای تنگ و پلاستیکی خودداری کنید .لباس‌زیر همیشه باید خشک باشد و از مرطوب شدن آن خودداری کنید .

درصورتی‌که برش شما عرضی می‌باشد 10-7 روز بعد از عمل و درصورتی‌که محل برش طولی باشد 14-10 روز بعد از عمل ، جهت برداشتن بخیه‌ها به پزشک معالج یا درمانگاه مراجعه کنید . بعد از دریافت جواب پاتولوژی حتماً باید به پزشک معالج مراجعه کنید .

در صورت تجویز آنتی‌بیوتیک ، طبق دستور پزشک در فواصل معین و یک دوره کامل مصرف کنید . از قطع یا افزایش دارو بدون اجازه پزشک خودداری کنید .

در صورت مشاهده موارد زیر به بیمارستان مراجعه کنید :

 تب ، درد شکم ، عدم دفع گاز و مدفوع ،تهوع و استفراغ طول کشیده ، خونریزی ، تپش قلب و افت شدید فشارخون ، اسهال ، ترشحات بدبو از محل زخم یا مهبل ، بیرون‌زدگی توده ( فتق ) از محل عمل ، درد پهلوها ، وجود خون در ادرار ، کاهش حجم ادرار و هرگونه درد شکم شدید ، درد و قرمزی با سفیدی غیرطبیعی در ناحیه اندام‌ها ، بی‌حالی و ضعف شدید .


ویدیو انواع و روش های هیسترکتومی

 


 

  • 1402/09/19 - 09:10
  • 4006
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
آموزش به بیمار

راهنمای مصرف سدیم والپروات

آموزش به بیمار و راهنمای مصرف سدیم والپروات موارد مصرف و منع مصرف و عوارض داروی سدیم والپروات

راهنمای مصرف سدیم والپروات

راهنمای مصرف سدیم والپروات

داروی والپروات سدیم از دستۀ داروهای ضد صرع و تشنج می‌باشد که یکی از مهم‌ترین و مؤثرترین داروها در کنترل حملات تشنجی و بیماری صرع در کودکان و بزرگسالان است.

این دارو در موارد دیگری مانند پیشگیری از میگرن، بیماری‌های اعصاب و روان ( مانند افسردگی و دردهای عصبی ناشی از دیابت ) نیز تجویز می‌شود.

موارد مصرف

موارد منع مصرف

عوارض دارو

 

به ادامه مطلب مراجعه کنید

  ادامه مطلب

  • گروه خبری : آموزش به بیمار
  • کد خبر : 14312