راهنمای مراقبت پس از عمل جراحی انواع فتق ها

 1- فتق نافی

بیمار محترم ضمن آرزوی سلامتی برای شما شایسته است که پس از ترخیص از بیمارستان موارد زیر را به‌دقت مطالعه و اقدام نمایید :

 

مراقبت در منزل :

 

  •   طی دو هفته بعد از عمل از مصرف مواد نفاخ ( ذرت ، لوبیا ، نخود ، نوشابه‌های گازدار ) خودداری کنید .
  •   مصرف نان ، نان تست و نان سوخاری از ایجاد نفخ جلوگیری می‌کند .
  •   رژیم غذایی باید حاوی مقادیر کافی گوشت ، تخم‌مرغ ، لبنیات ، میوه و سبزی‌ها باشد .
  •   با خوردن سبزی‌ها و میوه‌های تازه و نوشیدن مقادیر زیادی مایعات در روز از یبوست جلوگیری کنید .
  •   فعالیت‌های خود را ( فعالیت‌های سبک ) در عرض 3 الی 5 روز پس از عمل جراحی از سر بگیرید . ولی از انجام کاره‌ای سنگین حداقل تا دو ماه و به‌طورمعمول تا شش ماه باید پرهیز کنید .
  •   درصورتی‌که بیمار کودک است از فعالیت وی تا 2-3 هفته خودداری کنید .
  • پس از اجازه پزشک ، جهت بلند کردن اجسام سنگین ابتدا نشسته و سپس اقدام به بلند کردن جسم کنید .
  •   درصورتی‌که محل زخم مشکلی نداشته باشد با اجازه پزشک بعد از 48 ساعت می‌توانید حمام کنید .
  •   تمییز و خشک نگه‌داشتن شکاف جراحی ، دوش گرفتن به‌جای وان به مدت یک هفته بعد از عمل برای پیشگیری از عفونت ناحیه عمل ضروری است .
  •   درصورتی‌که اضافه‌وزن دارید ، وزن خود را کاهش دهید .
  •   به‌محض احساس دفع به دستشویی رفته و از احتباس مدفوع خودداری کنید  .
  •   جهت تسکین درد از داروی مسکن تجویزشده طبق دستور پزشک استفاده کنید .
  •  7-10روز بعد از عمل جراحی جهت کشیدن بخیه‌ها مراجعه کنید .
  •   داروهای تجویزشده توسط پزشک مانند آنتی‌بیوتیک در ساعات معین را طبق دستور و تا اتمام کامل مصرف کنید . و از قطع خودسرانه دارو خودداری کنید .

   در صورت مشاهده موارد زیر به بیمارستان مراجعه کنید :

  •   خارج شدن ترشح از محل بخیه‌ها و تورم و قرمزی و دردناک شدن محل عمل و تب
  •   سوزش و خارش ناحیه عمل و عدم تحمل آن

 

با آرزوی بهبودی کامل برای شما عزیزان

واحد آموزش سلامت مجتمع خیّرین سلامت


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


کیست مویی | مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت 


 

  • 1400/11/11 - 08:44
  • 10033
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
آموزش به بیمار

با سوزش سر دل در حاملگی چه کنیم

توصیه های تغذیه ای سوزش سردل در بارداری

سوزش سر دل
00:00
00:00
دانلود

ترش کردن و سوزش معده، یک رخداد معمول در اواخر بارداری است و معمولا در شبها روی میدهد. بازگشت اسید معده به مری موجب سوزش انتهای مری می شود و به دلیل این که قسمت انتهایی مری در نزدیک قلب است از این حس سوزش به عنوان (سوزش قلب) یاد می شود و این سوزش ربطی به قلب و یا کار آن ندارد. در بیشتر موارد این مسئله به دلیل بزرگ شدن رحم و فشار آن بر روده ها و معده و نیز شل شدن اسفنکتر مری و بازگشت محتویات معده به داخل مری ایجاد شده و باعث احساس سوزش میشود. این عارضه با خوردن غذای زیاد و تشکیل گاز، شدت می یابد.

توصیه میشود که:

ادامه مطلب سوزش سر دل در بارداری

  • گروه خبری : آموزش به بیمار
  • کد خبر : 7469