انتقال جنین

انتقال جنین چیست :

انتقال جنین آخرین مرحله از فرایند لقاح آزمایشگاهی ای وی اف می‌باشد .پس از لقاح اسپرم و تخمک در محیط آزمایشگاه پس از تشکیل جنین انتقال جنین انجام می‌شود درصورتی‌که تعداد جنین باکیفیت زیاد باشد جنین‌هایی که انتقال داده نمی‌شوند می‌توان فریز کرد جهت انتقال جنین رحم مادر از قبل توسط داروهای تجویزشده آماده می‌شود.

مراحل انتقال جنین:

انتقال جنین توسط یک کاتتر بسیار ظریف به‌صورت سرپایی در مرکز ناباروری انجام می‌شود .پس از شستشوی واژن از ترشحات پزشک متخصص جنین‌هایی که توسط جنین‌شناس آماده‌شده است .از طریق کاتترظریف تحت سونوگرافی به داخل حفره رحم انتقال می‌دهد. انتقال جنین بدون درد

و دریافت بیهوشی می‌باشد و نیازی به مسکن نمی‌باشد .

آمادگی قبل از انتقال جنین :

-مثانه پر باش.

-نیازی به ناشتا بودن نمی‌باشد .

تغذیه پس از انتقال جنین :

-وعده غذایی سرشار از میوه وسبزیجا.

-افزایش مصرف پروتئین که در مواد غذایی مانند:ماهی و مرغ و گوشت وجود دارد.

-مصرف انواع غلا.

-خوردن حبوبات مانند :لوبیا/نخود/عدس.

-ازبروز یبوست و اختلال در دفع جلوگیری شود.

- از مصرف گوشت خام /شکر/ و مواد غذایی نگه‌دارنده اجتناب شود

- از مصرف زعفران و آویشن و زرشک خودداری گردد.

- درصورت مصرف گوشت ویا تخم‌مرغ کاملاً مغزپخت شود .

 

داروهای پس از انتقال جنین :

خانم‌هایی که تحت درمان ای وی اف هستند و انتقال جنین انجام داده‌اند باید تمام داروهای مصرفی خود را بشناسد و با دستور پزشک معالج خود داروهای خود را قطع ویا تغییر دهد .

مسافرت پس از انتقال جنین :منعی جهت مسافرت وجود ندارد درصورت مسافرت طولانی‌مدت خانم هر یک ساعت یکبارراه برود .

استراحت بعد از انتقال جنین چگونه است :

استراحت مطلق پس از انتقال جنین توصیه نمی‌شود.علت اصلی عدم توصیه به استراحت بعد انتقال جنین این است که عدم تحرک به همراه استروژن می‌تواند سبب افزایش لخته خون شود. بنابراین استراحت بیش‌ازاندازه بعد از انتقال جنین می‌تواند مانع خون‌رسانی به جنین شود ودر رشد جنین اختلال ایجاد نماید .

استحمام بعد از انتقال جنین :

استحمام بعد از انتقال جنین منعی ندارد .آب مورداستفاده نباید بسیار گرم باشد زیرا می‌تواند به بارداری آسیب وارد نماید .همچنین رفتن به سونا و جکوزی به دلیل گرمای بیش‌ازحد ممنوع می‌باشد .

نحوه خوابیدن پس از انتقال جنین:

شیوه خاصی در خوابیدن پس از انتقال جنین وجود ندارد .خوابیدن به صورتی باشد که خانم احساس راحتی داشته باشد .



حل مشکل ناباروری | مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت


 

لیست اخبار صفحه :10
آموزش مراقبت از پای دیابتی
آموزش

آموزش مراقبت از پای دیابتی

بیمار محترم شایسته است جهت پیشگیری از زخم پای دیابتی موارد زیر را به دقت مطالعه و اقدام نمایید:

آموزش استفاده و نگهداری انسولین در سفر
آموزش

آموزش استفاده و نگهداری انسولین در سفر

بیمارگرامی: احتمال دارد در مسافرت، انسولین مورد نیاز در دسترس شما نباشد، لذا قبل از این که شهر را ترک کنید، حتماً مقدار کافی انسولین و سرنگ را برای یک هفته بیشتر از طول مدت مسافرت، همراه خود داشته باشید تا با مشکل روبرو نشوید.

آموزش مراقبت از یرقان نوزادان
آموزش

آموزش مراقبت از یرقان نوزادان

زردی نوزاد: تعدادی از نوزادان پس از تولد ممکن است به زردی مبتلا شوند که معمولا در اثر وجود یک ماده رنگی به نام بیلیروبین در قسمتهای مختلف بدن مانند چشم و پوست است. بیلیروبین در اثر تخریب گلبولهای قرمز خون ایجاد میشود و کبد این ماده را ازخون خارج واز طریق مدفوع دفع میکند. این بیماری واگیردار نیست.

آموزش مراقبت از کشش
آموزش

آموزش مراقبت از کشش

از کشش (تراکشن)، جهت جا انداختن و بی حرکت کردن شکستگی ها و اصلاح بدشکلی و یا به حداقل رساندن گرفتگی عضلات، استفاده میشود. دو نوع کشش مورد استفاده، کشش پوستی و کشش استخوانی است.

چگونه می توانم مصرف داروهای خودم را کنترل کنم؟
آموزش

چگونه می توانم مصرف داروهای خودم را کنترل کنم؟

ممکن است مصرف دارو تجربه جدیدی برای شما بوده و شما در به یاد داشتن مصرف آن مشکلات زیادی داشته باشید. اگر شما قرص های خود را به صورت صحیح استفاده نکنید، فاقد اثر لازم می باشند. همچنین ممکن است سبب بروز عوارض جانبی خفیف یا حتی بسیار خطرناکی شوند. ممکن است بدون آگاهی از این مطلب، شما سبب واکنش دو دارو با یکدیگر شوید. عدم مصرف صحیح دارو، ممکن است باعث ایجاد احساس بیماری یا سرگیجه شود.

آموزش بدو ورود به بیمار
عمومی

آموزش بدو ورود به بیمار

مراجعین محترم براین باوریم که بیمار از عزیزترین مخلوقات خداست و خدمت به او نوعی عبادت است. با امید به اینکه کلیه خدمات ارائه شده در این مرکز، تا حد امکان مورد توجه و رضایت شما قرارگیرد، در ابتدای بستری به نکات زیر توجه فرمائید.