بخش سوالات و پرسش‌های متداول

آدرس دقیق مجتمع چیست؟   

 آدرس : استان قم - خیابان شهید دل آذر (آذر) مجتمع خیرین سلامت

علت نامگذاری مجتمع خیرین سلامت چیست؟

مجتمع خیرین سلامت مجموعه ای از بیمارستان های اهدایی خیرین و نیکوکارانی همچون آقایان نکوئی، هدایتی، فرقانی، ایزدی، جدّا و رحیمی می باشد که به علت عدم امکان نامگذاری به نام تمام خیرین گرانقدر، به مجتمع خیرین سلامت تغییر نام داده شده است.

مجتمع خیرین سلامت شامل چه بخش‌هایی است؟  

مجتمع خیرین سلامت دارای بخش های اورژانس جنرال - اورژانس کرونا - IPD - جراحی مردان - ارتوپدی مردان - جراحی زنان - ارتوپدی زنان - جراحی مغز و اعصاب - جراحی زنان و زایمان - اتاق عمل جنرال - اتاق عمل زنان و زایمان - روانپزشکی مردان - روانپزشکی زنان - کاردرمانی - سوختگی - ICU- NICU - داخلی و نورولوژی - اطفال - نوزادان  - ناباروری - کلینیک های تخصصی - سی تی اسکن - رادیولوژی - آندوسکوپی - سونوگرافی - آزمایشگاه - فیزیوتراپی می باشد.

ویژگی‌های مجتمع چیست؟
مجتمع خیرین سلامت زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان قم فعالیت داشته و با داشتن کادر درمان مجرب و دلسوز، اماده ارائه خدمت به هم استانی ها و هم میهنان عزیز در زمینه ها و رشته های مختلف می باشد.


اگر شکایت انتقاد یا پیشنهادی داشته باشم به کجا باید مراجعه کنم؟

به اتاق پیگیری امور بیماران واقع در ورودی اصلی ساختمان فرقانی مراجعه نموده و مطلب خود را بیان نمایید. همچنین با مراجعه به صفحه نظرات و پیشنهادات میتوانید مطالب مورد نظر خود را در سایت مجتمع خیرین سلامت ثبت نمایید.


برای ملاقات با رئیس بیمارستان چه اقدامی باید انجام دهم؟

به ساختمان اداری واقع در پشت ساختمان سوختگی مراجعه نمایید.


شماره تلفن بخش ها را چگونه می توانم تهیه کنم؟

با مراجعه به صفحه شماره تلفن های مرکز


 

  • 1400/09/14 - 23:14
  • 8575
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
عمومی

آموزش ارتباط موثر بین افراد

اصول برقراری ارتباط مؤثر

ارتباط موثر
00:00
00:00
دانلود

بدون شک یکی از اهداف اصلی محیط های درمانی، بازگردانی سلامت روحی و جسمی بیماران است. فعالیت در محیطهای درمانی به دلیل تماس مستقیم با افراد گوناگون نظیر بیماران وهمراهان آنها، همکاران، پزشکان و....از حساسیت بالایی برخوردار است و توانمندی فوق العاده ای را در برقراری ارتباط مؤثر میطلبد. انسانها با فراگیری شیوه ارتباطی مؤثر میتوانند به حل بسیاری از مشکالت، رفع سوءتفاهم ها و تعارضات و فراهم کردن محیط امن و پر از آسایش و موفقیت بپردازند. بیش از 50 %موفقیت ما در محیط کار به توانایی ما در برقراری ارتباط مؤثر وابسته است. خوشبختانه برقراری ارتباط مؤثر مهارتی فراگرفتنی است نه ذاتی و به زمان و تلاش مستمر نیاز دارد. پس بیائید از همین امروز اصول ارتباط مؤثر را در زندگی خود بکار ببندیم.

ادامه مطلب....

  • گروه خبری : آموزش به بیمار
  • کد خبر : 48557

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید