معرفی بخش سوختگی مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیرین سلامت استان قم

سال تاسیس: 1386

رئیس بخش:  .............

سرپرستار بخش: آقای محمد پیران عادل

مکان استقرار بخش:  ساختمان رحیمی روبروی حوزه ریاست 

محمد پیران عادل

براین باوریم که بیمار از عزیزترین مخلوقات خداست و خدمت به او نوعی عبادت است. با امید به اینکه کلیه خدمات ارائه شده در این مرکز،  تا حد امکان مورد توجه و رضایت شما قرارگیرد، در ابتدای بستری به نکات زیر توجه فرمائید.

 آموزشهای لازم در مورد روند بیماری و نحوه مراقبت از خود، در بدو پذیرش و حین بستری، توسط پزشک و پرستار به شما ارائه میشود.

 در بدو پذیرش، دستبند مشخصات در اختیار بیمار قرار داده میشود، لطفًا تا پایان دوره بستری به مچ دست بیمار خود ببندید زیرا درکلیه مراحل درمانی و تشخیصی ، تجویز دارو، تزریق خون، انجام آزمایشات و تصویربرداری و ... به منظور پیشگیری و به حداقل رساندن اتفاقات ناخواسته ، ناشی از عدم صحیح شناسایی، نیاز میباشد.

 

هر بیمار در هر شیفت، پرستار مخصوص خود را دارد. پرستار خود را بشناسید و بدون هماهنگی با ایشان به هیچ وجه از بخش خارج نشوید.

خواهشمند است سکوت را در بخش رعایت کرده و در هنگام صحبت با تلفن همراه، تماشای تلویزیون و... آرامش سایر بیماران را در نظر داشته باشید.

داشتن همراه در بخش سوختگی ممنوع میباشد. فقط  کودکان زیر 8 سال مجاز به داشتن یک همراه میباشند.

داخل هر اتاق امکانات رفاهی، سرویس بهداشتی، حمام، یخچال، تلویزیون و.... جهت رفاه حال شما عزیزان فراهم شده است. لطفاً در حفظ و نگهداری آنها کوشا باشید.

رعایت پوشش کامل اسلامی و شئونات اخلاقی، در بیمارستان الزامی است.

به منظور رعایت حقوق افراد و حفظ ایمنی، استعمال دخانیات در تمامی فضای داخل بیمارستان، اکیدا ممنوع میباشد.

بیمارستان هیچ مسئولیتی در قبال اشیاء و لوازم قیمتی شما ندارد، از نگهداری این اشیاء نزد بیمار بپرهیزید.

 

هنگام خواب و استراحت محافظ کنار تخت را بالا بکشید، و در صورتی که نحوه استفاده از آن را نمیدانید از پرستار خود سوال نمائید.

 در طول بستری از محلول ضدعفونی دست که در داخل اتاق به دیوار نصب شده است، طبق راهنمای آن استفاده نمائید.

همراهان محترم جهت استراحت، از صندلیهای تاشو موجود در اتاق بیمار از ساعت 23 الی 6 صبح استفاده نمایند و بعد از استفاده، صندلی به حالت اول بازگردانده شود.

 در زمان انجام اقدامات تشخیصی و درمانی ،تعویض پانسمان و.... حضور همراه بر بالین بیمار، ممنوع میباشد.

 به تابلوی راهنمای پلههای خروج اضطراری در بخش، که برای خروج در مواقع بحرانی و اضطراری تعبیه شده، دقت نمایید.

زباله های شبه خانگی خود را مانند قوطی کمپوت و جعبه ی شیرینی، ظروف یکبار مصرف و موارد مشابه را در سطلهای دارای کیسه مشکی بیندازید.

 زباله های عفونی، پنبه خونی، پانسمان و...  را فقط در سطلهای دارای کیسه زردرنگ، جمع آوری نمایید.

منشورحقوق بیمار، داخل سالن بر روی دیوار نصب گردیده است.

 نمازخانه واقع درحیاط بیمارستان، زمان اقامه نماز جماعت ظهر و عشاء باز است.

جهت دریافت پاسخ سؤالات شرعی و اعتقادی، میتوانید با کارشناس مذهبی مرکز به شماره 09032175797 از ساعت 11 صبح الی 3 بعد از ظهر و 6 شب الی 9 شب ارتباط برقرار نمایید.

 ساعت ملاقات روزهای جمعه، دوشنبه و چهارشنبه 14:30 الی 16:00 می باشد و در دوران کرونا ممنوع است.

ملاقات حضوری در داخل بخش ممنوع و فقط از پشت پنجره مجاز می باشد.

از به همراه آوردن اطفال زیر 12 سال به بیمارستان خودداری کنید.

 دستگاه خودپرداز در بخش اورژانس واقع در طبقه هم کف قرار دارد. پرداخت کلیه هزینه های درمانی، پزشکی، تجهیزات و دارو و... صرفاً از طریق صندوق بیمارستان می باشد، لذا از پرداخت وجه با هر عنوان به افراد خودداری نمایید.

دفترچه بیمار را با در نظرداشتن اعتبار آن جهت پیگیریهای لازم و صدورگواهی بیمه، نزد بیمار خود قرار دهید. جهت تسریع در روند درمان، از بردن مدارک پزشکی بیمار، مدارک تصویربرداری، آزمایشات و... به خارج از بخش خودداری نمائید.

 انجام اقدامات درمانی و پاراکلینیکی مانند عمل جراحی، سونوگرافی و.. بر اساس اعلام پزشک از بخش مربوطه میباشد و تعیین زمان آن در اختیار پرستاران بخش نیست.

 ترخیص بیمار از بخش، طبق صلاحدید و با دستور پزشک معالج، صورت میپذیرد.

 آموزشهای لازم در زمینه مراقبتهای پس از ترخیص شامل نحوه فعالیت، مراقبت از زخم، ادامه درمان دارویی، رژیم غذایی، تاریخ مراجعه بعدی و... به صورت کتبی و شفاهی توسط پزشک و پرستار به شما ارائه خواهد شد.

پس از ترخیص، هنگام خروج بیمار از بخش برگه خلاصه پرونده بالینی، نسخه داروئی پزشک و برگه آموزشهای حین ترخیص به بیمار تقدیم خواهد شد.


بخش‌های بالینی | مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت 


 

جلسه ها و کمیته های مجتمع خیرین سلامت

برگزاری جلسه ها و کمیته های مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت

مجتمع خیرین سلامت

برگزاری جلسات و کمیته های مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت


1402/07/09

جلسه پیگیری مشکلات مرکز ناباروری ریحانه.

جلسه با حضور معاونت محترم درمان دانشگاه با موضوع پیگیری مشکلات کلینیک ناباروری ریحانه برگزار گردید. در این جلسه موارد کسورات ناباروری، ادامه نحوه قرارداد پزشکان، نحوه مدیریت کلینیک و .. مورد بحث قرار گرفت و جهت پیگیری و اقدامات لازم، تقسیم کار انجام شد.



1402/03/20

جلسه اورژانسی با مسئولین HIS دانشگاه، مسئول اقتصاد درمان دانشگاه و مهندسین نرم افزاری HIS و مسئولین بیمارستانی در خصوص نواقص HIS پیرامون تعرفه گذاری پرستاری


1401/12/03

برگزاری جلسه تحلیل و بررسی نقاط قوت و ضعف در حوادث و بحران های پیش آمده اخیر ( مسمومیتهای دانش آموزان دبیرستانی )، و نحوه مدیریت صحیح اینگونه بحران ها از مبدا تا زمان ترخیص

این جلسه با حضور مسئولین مجتمع و اورژانس 115 و دفتر پرستاری دانشگاه برگزار گردید.

دکتر حکیم الهی، دکتر غفارزاده، دکتر دامن پاک، اکبر صادقی دهنوی، محمد حسین رادمرد، مهندس جهانیان، مهندس صفا

احمد سوری، حسن برجیان، دکتر حکیم الهی، دکتر غفارزاده، دکتر دامنپاک، خانم سعادتمند


1401/11/26

برگزاری جلسه بررسی قرارداد با بیمه های تکمیلی بابت تخت های VIP با حضور مسئولین مجتمع و نمایندگان بیمه

دکتر حکیم الهی و دکتر غفارزاده - محسن رستمی - محمد حسین رادمرد

دکتر غفارزاده - محسن رستمی - محمد حسین رادمرد


1401/11/06

برگزاری کمیته مدیریت بحران و بلایا در مجتمع خیرین سلامت

برگزاری کمیته مدیریت بحران و بلایا در مجتمع خیرین سلامت - محمدجواد پورمداح - سعید اسپنانی - محمدحسین رادمرد - عباس ملکی - اکبر صادقی - دکتر حکیم الهی - دکتر غفارزاده


1401/10/13

برگزاری کمیته بحران در مجتمع خیرین سلامت به منظور مقابله با موج جدید کرونا (هشتم)


1401/04/21

برگزاری جلسه هماهنگی و تقسیم وظایف تیم مدیریت درمان مادر پر خطر در مجتمع خیّرین سلامت.

در این جلسه که با حضور مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی قم و کارشناسان ستادی برگزار شد، خانم نگین سیاری کارشناس محترم مامایی به عنوان کارشناس ثابت مادر پر خطر مجتمع انتخاب گردید.

همچنین مقرر شد در تمامی بخش های هدف تیم دیدبان با هدایت مسئول بخش و یا جانشین وی، هماهنگی های لازم در مدیریت درمان مادر پرخطر را با تشکیل تیم فوریت های مامایی به انجام رساندند.


1401/04/16

جلسه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان قم با تیم مدیریتی مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت 

در این جلسه مسئولان مختلف تیم پشتیبانی و درمانی، ضمن ارائه گزارش عملکرد، به بیان نظرات و دیدگاه های خود در زمینه اداره مطلوبتر مجتمع خیّرین سلامت پرداختند.


1401/04/01

برگزاری کمیته اخلاق پزشکی و رفتار حرفه ای مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّربن سلامت

جلسه کمیته با حضور معاون محترم درمان دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد و طی آن گزارش وضعیت حقوق گیرنده خدمت و رضایتمندی ارائه دهندگان خدمت در طی سال 1400 و فصل بهار 1401 ارائه گردید و راهکارهای افزایش رضایتمندی و کاهش عوامل نارضایتی بررسی شد.


1401/03/18

برگزاری کمیته موربیدیتی نوزادان (نئوناتال) مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت با حضور اعضای محترم هیأت علمی و کارشناسان

سعید اسپنانی

سعید اسپنانی


1401/02/27

برگزاری کمیته کنترل عفونت ،مبحث باز فراوری ایمن و بررسی مشکلات ICU3 با حضور کارشناس کنترل عفونت دانشگاه

سعید اسپنانی

سعید اسپنانی


1401/02/25

برگزاری کمیته اقتصاد درمان با موضوع اجرای دستورالعمل جدید حمایت از خدمات ناباروری در سال 1401.

با توجه به این موضوع که مرکز درمان ناباروری ریحانه در مجتمع خیّرین سلامت، تنها مرکز دولتی ارائه دهنده خدمات تخصصی و فوق تخصصی درمان ناباروری استان قم میباشد، جلسه هماهنگی با مسئولان سازمان بیمه خدمات درمانی برگزار و راهکارهای اجرایی خدمت رسانی مطلوب تر به زوج های نابارور بررسی گردید.


1400/12/09

برگزاری جلسات فصلی

کمیته باز فراوری و مصرف منطقی آنتنی بیوتیک (استواردشیپ). در این جلسات به بررسی راهکارهای عملی پیاده سازی استانداردهای لازم پرداخته و مصوبات متعددی به تصویب رسید.


برگزاری جلسه دانشگاهی مدیریت بحران استان، به میزبانی مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت

در تاریخ 30 بهمن 1400 جلسه مدیریت بحران استان قم به میزبانی مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت و با حضور دکتر بیگدلی (رئیس 115)  و مهندس اروجی ( معاونت استاندار) و آقای قربانی (دبیر کمیته بحران استان) و دبیران کمیته بحران سایر مراکز،  برگزار شد. این جلسه با خوش آمدگویی رئیس مجتمع، دکتر حکیم الهی آغاز و در ادامه مختصری از اقدامات و فعالیتهای این مجتمع در بحران های پشت سرگذاشته شده ادامه یافت. سپس دبیران کمیته بحران سایر مراکز مختصری از فعالیت‌ها و اقدامات مراکز خود را بیان نمودند و جلسه با سخنرانی دکتر بیگدلی و مهندسی اروجی ادامه یافت و درنهایت مقرر شد تا مراکز، جهت مدیریت بحران‌های پیش رو مانند اعیاد شعبانیه و چهارشنبه‌سوری و سال نو، پیشنهاد‌های خود را به‌طور مکتوب به کمیته بحران دانشگاه تحویل نمایند.

 


1400/11/17

تشکیل کمیته اضطراری بحران اُمیکرون و پذیرش اطفال مبتلا به این بیماری با توجه به پر شدن سایر مراکز

در این جلسه که با حضور ریاست محترم بیمارستان، دکتر حکیم الهی و به صورت اضطراری برگزار شد آمادگی ها و راهکارهای پذیرش اطفال مبتلا به کرونا و ارائه خدمات مطلوب‌تر به آنان بررسی گردید.


1400/11/11 برگزاری کمیته مدیریت درمان مادران پرخطر مشکوک به کووید با حضور نمایندگان معاونت های درمان و بهداشتی دانشگاه


 

در این جلسه که با حضور نمایندگان معاونت‌های درمان و بهداشتی دانشگاه و در حضور آقای دکتر وکیلی نیا مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد، راهکارهای ارائه خدمت مطلوب‌تر به مادران باردار مشکوک به کووید بررسی گردید، تأکید به ارجاع صحیح مادران باردار مورد اجماع اعضاء بود که مقرر شد از سوی ستاد مدیریت کرونای دانشگاه به همه مراکز درمانی و درمانگاه‌های خصوصی سطح شهر ابلاغ شود که پذیرش همه مادران باردار را انجام داده و فقط مادران باردار سطح 3 با علائم مشکوک به کووید به مجتمع خیّرین سلامت ارجاع گردند.


1400/10/02

کمیته بحران مقابله با اومیکرون به منظور آمادگی برای مقابله با سویه جدید کرونا، اومیکرون کمیته بحران تشکیل شد

در این کمیته که در اتاق ریاست مجتمع خیرین سلامت برگزار شد، بر آمادگی کلیه واحد های مجتمع تاکید گردید.

آماده بودن اورژانس بحران جدا، ذخیره سازی مناسب دارو، تجهیزات پزشکی و اکسیژن و نیز برالزامی بودن تزریق دوز سوم واکسن کرونا جهت تمامی کارکنان‌ مورد تاکید قرار گرفت.


1391/06/09
باسمه تعالی
جلسه توجیهی پیرامون طرح پزشک خانواده با حضور دکتر احمد غفارزاده (کارشناس نظارت بر درمان دانشگاه)در تاریخ 1391/06/09
در سالن آمفی تأتر بیمارستان نکویی برگزار گردید.
جناب دکتر غفارزاده در ابن جلسه به تبیین و توضیح اهداف و روش اجرای این طرح در سطوح مختلف و وظیفه و نحوه عملکرد پرسنل
بیمارستانی پرداختند و به سوالات مطرح شده توسط پرسنل پاسخ دادند.

 

کمیته اضطراری بحران امیکرون در اطفال برگزاری کمیته مدیریت درمان مادران پرخطر مشکوک به کووید با حضور نمایندگان معاونت های درمان و بهداشتی دانشگاه

برگزاری جلسه دانشگاهی مدیریت بحران استان، به میزبانی مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت کمیته استواردشیپ کمیته اقتصاد درمان جهت همایت از زوج های نابارور قم کمیته کنترل عفونت کمیته نئوناتال کمیته اخلاق پزشکی جلسه سرپرست دانشگاه با تیم مدیریتی مجتمع جلسه هماهنگی و تقسیم وظایف تیم مدیریت درمان مادر پر خطر برگزاری کمیته بحران در مجتمع خیرین سلامت به منظور مقابله با موج جدید کرونا کمیته مدیریت بحران و بلایا در مجتمع خیرین سلامت جلسه بررسی قرارداد با بیمه های تکمیلی جلسه تحلیل و بررسی نقاط قوت و ضعف در حوادث و بحران های پیش آمده اخیر جلسه اورژانسی با مسئولین HIS دانشگاه جلسه پیگیری مشکلات مرکز ناباروری ریحانه
{author_name}
تصویر نویسنده :

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید