سید امرالدین موسوی کارمند شاغل در مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت قم و وهنرمند خطاط

سید امرالدین موسوی

لطفاً خودتان را معرفی کنید:

این جانب سید امرالدین موسوی هستم کارمند واحد درامد مجتمع خیرین سلامت قم.

 

هنر خطاطی را از چه زمان و در کجا و چطور شروع کردید؟

 از سال 1370 در مرکز بهداشت با دعوت استاد اسماعیلی عضو انجمن خوش نویسان شدم.

 

اساتید و مربیان شما در این هنر چه کسانی بودند؟

 استاد زین العابدین اسماعیلی.

 

مشوقان اصلی‌ شما در هنر خوش نویسی چه کسانی بودند؟

 پدر و خواهرزاده ام مشوق اینجانب بودند همچنین همکار بسیار گرامی بنده جناب آقای سعید خراسانی.

 

فکر می‌کنید رمز موفقیت شما در این زمینه چه بوده است؟

 استعداد، تلاش و کوشش.

 

توصیه ی شما به کسانی که علاقه مند به (  این هنر ) هستند چیه؟

باید همت کنند و از تلاش و کوشش دریغ نکنند و در کلاس های خوش نویسی حضور داشته باشند و خوب موقع تحریر خط به دست استاد خود نگاه کنند، چون نگاه کردن تاثیر زیادی در روند کارشان دارد.

همکاران محترمی که تمایل به یادگیری خوش نویسی دارند می توانند با این جانب هماهنگ کنند.

سید امرالدین موسوی - نمونه خط 2

سید امرالدین موسوی - نمونه خط



 

  • 1392/12/21 - 09:03
  • 1308
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
آموزش

شکستن افراطی تخمه، ‌دندان‌ها را بی‌نظم می‌کند

یک دندان‌پزشک توصیه کرد: از افراط در مصرف شیرینی و شکستن آجیل‌های مختلف با دندان در ایام نوروز پرهیز شود.

00:00
00:00
دانلود

 

یک دندان‌پزشک توصیه کرد: از افراط در مصرف شیرینی و شکستن آجیل‌های مختلف با دندان در ایام نوروز پرهیز شود. فریدون نعمتی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در ایام نوروز مصرف آجیل و شیرینی تشدید می‌شود و بر این اساس توجه به مراقبت دهان و دندان از اهمیت بسزایی در این ایام برخوردار است.

وی گفت: در مورد مصرف شیرینی باید توجه داشت که میزان مصرف مهم نیست، بلکه دفعات مصرف مهم است و هر قدر دفعات مصرف کاهش یابد به همان اندازه مضرات شیرینی کاهش می‌یابد، زیرا میزان دفعات اسیدی شدن فضای دهان کاهش می‌یابد.

این دندانپزشک خاطرنشان کرد: اگر تا ۲۰ دقیقه پس از مصرف شیرینی، دندان‌ها مسواک زده شوند تاثیر مضر شیرینی کاهش می‌یابد، اما در صورت افزایش این زمان مواد اسیدی تاثیر منفی خود را روی دندان خواهد گذاشت.

نعمتی همچنین اظهار کرد: مضرات مصرف آجیل در این ایام نیز مستقیم نیست، بلکه جانبی است، به گونه‌ای که نمک آجیل یا شکستن آن با دندان بیشترین صدمه را به دندان‌ها وارد می‌کند. وی به شهروندان توصیه کرد: در ایام نوروز حتما ۳ وعده در طول شبانه روز مسواک بزنند، با دندان خود برای شکستن آجیل استفاده نکنند و در صورت تمایل به مصرف شیرینی از مواد شیرین طبیعی نظیر خرما، کشمش و عسل استفاده کنند.

  • گروه خبری : مطالب آموزشی و مقاله ها
  • کد خبر : 16066