انواع مرخصی کارمندان

آئین نامه اداری و استخدامی کارمندان غیرهیات علمی

دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور

 

ماده 71 : کارمندان رسمی و پیمانی موسسه سالی سی روز حق مرخصی کاری با استفاده از حقوق و مزایای مربوط را دارند. حداکثر نیمی از مرخصی کارمندان در هر سال قابل ذخیره شدن است.

ماده 72 : کارمندان می توانند به هر میزان از ذخیره مرخصی استحقاقی خود پس از موافقت مسئول مربوط استفاده نمایند.

ماده 73: بازخرید مرخصی استحقاقی ذخیره شده با درخواست کارمند در طول هر دوره ده ساله خدمتی، فقط برای یکبار در هر دوره و در صورت وجود اعتبار و پس از تصویب در هیأت رئیسه موسسه بلامانع می باشد. موسسه موظف است مرخصی بازخرید شده را از مجموع ذخیره مرخصی استحقاقی کارمندان کسر نماید.

ماده 74: به منظور تحکیم و تکریم نهاد خانواده، کارمندان موسسه در موارد ذیل حق برخورداری از هفت روز مرخصی اضطراری علاوه بر سقف مرخصی استحقاقی سالانه را دارند. مرخصی مذکور قابل ذخیره یا بازخرید نمی باشد.

الف - ازدواج دائم کارمند

ب - ازدواج فرزند کارمند

ج - فوت بستگان درجه یک شامل : همسر - فرزند - پدر - مادر - خواهر و برادر

ماده 75 : کارمندان اعم از قراردادی، پیمانی، رسمی آزمایشی و رسمی که به حج تمتع مشرف می شوند. مجاز خواهند بود فقط یک بار از یک ماه مرخصی تشویقی استفاده نمایند که جزء مرخصی استحقاقی منظور نخواهد شد.

ماده 76 : کارمندان موسسه می توانند از مرخصی کمتر از یک روز که جزیی از مرخصی استحقاقی می باشد، استفاده کنند. حداکثر مرخصی ساعتی به میزان نصف ساعت کاری روزانه است. در صورت استفاده بیش از مدت ذکر شده، یک روز مرخصی استحقاقی محاسبه می شود.

ماده 77 : تعطیلات رسمی بین مرخصی های استحقاقی جزء مرخصی محسوب نمی شود.

ماده 78 : کارمندان رسمی ، رسمی آزمایشی و پیمانی می توانند در طول مدت خدمت خود با موافقت موسسه حداکثر سه سال از مرخصی بدون حقوق استفاده نمایند و در صورتی که کسب مرخصی برای ادامه تحصیلات عالی در رشته مربوط به شغل کارمندان یا نیاز موسسه باشد، تا مدت دو سال دیگر قابل افزایش خواهد بود.

ماده 79 : کارمندان موسسه در صورت ابتلاء به بیماری که مانع از انجام خدمت شود تا سه روز با گواهی پزشک معالج و تأیید پزشک معتمد موسسه و مازاد بر سه روز تا سقف چهار ماه با تأیید شورای پزشکی، می توانند از مرخصی استعلاجی استفاده نمایند.

تبصره : در صورت نیاز به استفاده بیش از چهار ماه ، تأیید مجدد شورای پزشکی الزامی است.

ماده 80 : حداکثر مدت استفاده از مرخصی استعلاجی در طول یک سال تقویمی چهار ماه خواهد بود. در صورت نیاز به استفاده بیشتر از مرخصی استعلاجی، به تشخیص شورای پزشکی موسسه از محدودیت زمانی مذکور مستثنی می باشد.

ماده 81 : حقوق و مزایای کارمند در ایام مرخصی استعلاجی تا بهبودی کامل یا از کارافتادگی کلی حداکثر به مدت یک سال به میزان حقوق ثابت و فوق العاده های مستمر که حسب مورد به کارمند داده شده است، قابل پرداخت می باشد. برای مدت مازاد بر یک سال، فقط حقوق ثابت (مشتمل بر حق شغل، حق شاغل، فوق العاده مدیریت و تفاوت تطبیق) قابل پرداخت خواهد بود.

ماده 82 : به بانوان باردار برای هر بار وضع حمل ، شش ماه مرخصی زایمان با استفاده از حقوق و فوق العاده های مربوط تعلق می گیرد که در هر صورت از شش ماه بیشتر نخواهد بود.

تبصره 1 : مدت مرخصی زایمان برای زایمان های دو قلو، هشت ماه و برای زایمان های سه قلو و بالاتر، یک سال تعیین می شود.

تبصره 3 : به کارمندانی که همسر ایشان وضع حمل می نمایند، مدت پانزده روز مرخصی اضطراری مراقبت از همسر تعلق می گیرد. این مرخصی قابل بازخرید و ذخیره نمی باشد.

تبصره 4 : مرخصی زایمان درخصوص مادرانی که فرزند آنها مرده به دنیا می آید دو ماه خواهد بود.

تبصره 5 : به کارمندان زن پس از اتمام مرخصی زایمان تا سن 24 ماهگی فرزند، روزانه یک ساعت مرخصی شیردهی تعلق می گیرد.

ماده 83 : کارکنان مشمول صندوق تأمین اجتماعی از نظر استفاده از مرخصی استعلاجی تابع مقررات قانون تأمین اجتماعی می باشند و موسسه مجاز به پرداخت حقوق و مزایای آنان در ایام مرخصی استعلاجی نمی باشد.



امور اداری



  • 1403/11/06 - 10:24
  • 594
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
کلینیک ریحانه

550 موالید زنده ثبت شده در کلینیک درمان ناباروری ریحانه

قم یکی از قطب‌های درمان ناباروری است و از ابتدای تشکیل مرکز ریحانه مجمع خیرین سلامت قم ( نکویی ) ۵۵۰ موالید زنده ثبت شده است

00:00
00:00
دانلود

مسئله رشد و جوانی جمعیت یکی از دغدغه‌های اصلی مسئولان کشور است. دولت با روش‌های مختلف از جمله وام، تسهیلات، زمین و خودرو، زوجین را تشویق به فرزندآوری می‌کند. اما نباید از حمایت زوجین نابارور و مراکز درمان ناباروری غفلت کرد. طبق آخرین پیمایش، ۲۰ درصد زوج‌های ایرانی نابارور هستند؛ یعنی حدود سه میلیون و ۲۶۰ هزار زوج نابارور در کشور وجود دارد که این آمار بالاتر از میانگین جهانی است.

۹۵ درصد ناباروری‌ها درمان دارد و پیش‌بینی می‌شود سالانه حدود ۸۸ هزار زوج به آمار ناباروری ایران اضافه شود. با توجه به اینکه ۹۵ درصد از ناباروری‌ها قابلیت درمان دارند، اگر درمان این زوج‌ها مدنظر قرار گیرد، بسیاری از مشکلات جمعیتی کشور مرتفع خواهد شد.

قم یکی از استان‌های موفق در زمینه درمان ناباروری و یکی از قطب‌های درمان ناباروری است. کلینیک درمان ناباروری ریحانه، در دل مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت قم، زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی قم، در سال ۱۳۹۶ افتتاح شد و به ارائه خدمات به زوجین نابارور می‌پردازد. این مرکز به‌عنوان یکی از مجهزترین مراکز تشخیصی درمانی ناباروری مطابق با استاندارد‌های جهانی فعالیت می‌کند و با بهره‌گیری از تیم تخصصی و مجرب خود، خدمات درمان ناباروری را ارائه می‌دهد.

مرکز درمان ناباروری ریحانه دارای بخش‌های تخصصی از جمله درمانگاه تخصصی و کلینیک مشاوره، آزمایشگاه اسپرم، کلینیک و اتاق عمل مردان، اتاق عمل لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی، اتاق عمل زنان، آزمایشگاه جنین‌شناسی و IVF، آزمایشگاه PGD و PND، آزمایشگاه انجماد و بانک ذخیره سلولی است.

فعالیت مرکز ریحانه جهت تحکیم خانواده و درمان زوج‌های نابارور به‌صورت مستمر ادامه دارد. از ابتدای تأسیس تا شش ماه نخست سال جاری، یک هزار و ۶۵۷ عمل پانکچر و ۷۹۵ باروری مثبت در این مرکز انجام شده است. همچنین تعداد موالید زنده از زمان افتتاح مرکز ریحانه ۵۵۰ مورد بوده است.

موفقیت در درمان ناباروری علاوه بر کمک به رشد و جوانی جمعیت، باعث تحکیم خانواده‌ها نیز خواهد شد. یکی از علل مهم طلاق در ایران ناباروری است و وجود فرزند در خانواده موجب استحکام پیوند خانواده و استمرار زندگی مشترک می‌شود. درمان ناباروری علاوه بر تحکیم خانواده، موجب ازدیاد جمعیت و جوانی جمعیت کشور خواهد شد و از پیری زودرس جمعیت کشور خواهد کاست.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار، اطلاعیه ها و مناسبتهای مرکز
  • کد خبر : 33606

تصاویر

کلینیک درمان ناباروری ریحانه  خیرین سلامت