مراحل شستشو و ضدعفونی دستگاه های ساکشن :

1-تخلیه مواد آلوده

پس از اتمام عملیات ساکشن مخزن بایستی از سیستم وکیوم جدا شده و به قسمت مخصوص وسایل آلوده حمل و در آنجا به داخل سینک مخصوص تخلیه مواد زائد آلوده تخلیه گردد.

2-پاکسازی

شیشه ها بایستی ابتدا با آب سرد و سپس با آب گرم و دترژنت (تاید) کاملاً شسته شده و باقیمانده آلودگی های قابل رؤیت مثل خون و ترشحات کاملاً پاک شوند.

3-گندزدایی

جهت ضدعفونی کردن شیشه های ساکشن بایستی به مدت 30-20 دقیقه در محلول 5 درصد هیپوکلریت سدیم (وایتکس یا سفیدکننده معمولی) غوطه ور شوند (150cc در 1 لیتر)  سپس از محلول خارج شده و به نحوی شستشو شوند که باقیمانده مواد گندزدا از روی آن پاک شوند.

4-خشک کردن

شیشه ها بایستی در مجاورت هوای تمیز کاملاً خشک شوند. همچنین مخزن ها می بایستی در مواقعی که از آنها استفاده نمی شود کاملاً خالی و خشک بمانند و بلافاصله قبل از استفاده بایستی به دستگاه وصل شوند.

5-لوله های رابط بایستی یکبار مصرف باشند.

6-حفاظت فردی

پرسنل بایستی در زمان شستشو و ضدعفونی شیشه ها حتماً از پیشبند پلاستیکی دستکش یکبار مصرف و محافظ چشم (عینک ) استفاده کنند.

 

تهیه و تنظیم :

مهدی صفا  - کارشناس بهداشت محیط


گند زدائی ابزار جراحی | مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت


 

  • 1401/04/11 - 09:01
  • 3234
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
کنترل عفونت

دستورالعمل استریلیزاسیون

دستورالعمل استریلیزاسیون واحد کنترل عفونت مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت استان قم

دستورالعمل استریلیزاسیون

دستورالعمل استریلیزاسیون

خدمات استریلیزاسیون شامل کلیه فرآیندهایی می باشد که به واسطه آن کلیه اقلام، لوازم و تجهیزات که به منظور ارائه خدمات تشخیصی و درمانی، در تماس مستقیم با نقاط استریل یا مخاطی بدن بیمار قرار می گیرند، از وجود تما می میکروارگانیسمها پاک  می شوند. جامع ترین خدمات استریل در بیمارستان در بخش استریل مرکزی ارائه می شود. این بخش مسئولیت خطیری در قبال صحیح بودن، کارآمد بودن و ایمن بودن لوازم و ابزارهای استریل، به ویژه لوازم جراحی دارد. توصیه شده که بخش استریلیزاسیون شامل مشخصات ذیل باشد:

ادامه مطلب.....

  • گروه خبری : کنترل عفونت
  • کد خبر : 9466