سطح بندی مراقبت از بیماران در بخش ها

 

عنوان سطح یک (خودمراقبتی)  * سطح دو(مراقبت نسبی) * سطح سه (مراقبت کامل)  * سطح چهار (نسبی - ویژه) * سطح پنج (مراقبت ویژه) *
فعالیتهای روزانه  بدون کمک از دیگران با حداقل کمک از دیگران - نیاز به تشویق دارند با حداکثر کمک از دیگران  - نیاز به یک نفر برای تغییر پوزیشن و غذا دادن دارد - نیاز به دادن Bed pan و لوله ادراری دارد به طور کامل وابسته به دیگران - نیاز به دو نفر برای تغییر پوزیشن و NGT دارد - بی اختیاری در دفع ادرار و مدفوع دارد بیمار نیازمند حداکثر مراقبت، مشاهدات مانیتورینگ مداوم - کنترل هر یک ساعت علائم حیاتی و دریافت کننده درمانهای پیچیده و مداخلات پیشرفته پرستاری مثل مراقبت از بیمار تحت حمایت ونتیلاتور می باشد
درمان دارویی غالبا ندارد یا به طور مختصر دارودهی و بررسی اثر دارو دارو دهی و بررسی اثرات درمانی و عوارض جانبی داروها  و یا واکنشهای آلرژیک دریافت کننده داروهای متعدد و درمانهای پیچیده
اقدام مراقبتی برقراری راه وریدی - کنترل علائم حیاتی به صورت روتین - بیمار جهت اقدامات تشخیصی یا انجام پروسیجرهای ساده پذیرش شده است  برقراری راه وریدی - کنترل علائم حیاتی به صورت روتین - کنترل جذب و دفع برقراری راه وریدی و کنترل جذب و دفع  - کنترل علائم حیاتی طبق دستور پزشک - ارزیابی وضعیت دوره ای همودینامیک بیمار در طول شیفت بیمار به شدت بدحال و دچار اختلالات گسترده همودینامیک و نیازمند مانیتورینگ قلبی -تنفسی است
 
Self car :خودمراقبتی  
Partial car: مراقبت نسبی
Total car :مراقبت کامل
Moderate Intensive car :مراقبت نسبی ویژه
Intensive car :مراقبت ویژه

 


 

  • 1392/12/21 - 09:03
  • 1299
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
آموزش

شکستن افراطی تخمه، ‌دندان‌ها را بی‌نظم می‌کند

یک دندان‌پزشک توصیه کرد: از افراط در مصرف شیرینی و شکستن آجیل‌های مختلف با دندان در ایام نوروز پرهیز شود.

00:00
00:00
دانلود

 

یک دندان‌پزشک توصیه کرد: از افراط در مصرف شیرینی و شکستن آجیل‌های مختلف با دندان در ایام نوروز پرهیز شود. فریدون نعمتی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در ایام نوروز مصرف آجیل و شیرینی تشدید می‌شود و بر این اساس توجه به مراقبت دهان و دندان از اهمیت بسزایی در این ایام برخوردار است.

وی گفت: در مورد مصرف شیرینی باید توجه داشت که میزان مصرف مهم نیست، بلکه دفعات مصرف مهم است و هر قدر دفعات مصرف کاهش یابد به همان اندازه مضرات شیرینی کاهش می‌یابد، زیرا میزان دفعات اسیدی شدن فضای دهان کاهش می‌یابد.

این دندانپزشک خاطرنشان کرد: اگر تا ۲۰ دقیقه پس از مصرف شیرینی، دندان‌ها مسواک زده شوند تاثیر مضر شیرینی کاهش می‌یابد، اما در صورت افزایش این زمان مواد اسیدی تاثیر منفی خود را روی دندان خواهد گذاشت.

نعمتی همچنین اظهار کرد: مضرات مصرف آجیل در این ایام نیز مستقیم نیست، بلکه جانبی است، به گونه‌ای که نمک آجیل یا شکستن آن با دندان بیشترین صدمه را به دندان‌ها وارد می‌کند. وی به شهروندان توصیه کرد: در ایام نوروز حتما ۳ وعده در طول شبانه روز مسواک بزنند، با دندان خود برای شکستن آجیل استفاده نکنند و در صورت تمایل به مصرف شیرینی از مواد شیرین طبیعی نظیر خرما، کشمش و عسل استفاده کنند.

  • گروه خبری : مطالب آموزشی و مقاله ها
  • کد خبر : 16066