سطح بندی مراقبت از بیماران در بخش ها

 

عنوان سطح یک (خودمراقبتی)  * سطح دو(مراقبت نسبی) * سطح سه (مراقبت کامل)  * سطح چهار (نسبی - ویژه) * سطح پنج (مراقبت ویژه) *
فعالیتهای روزانه  بدون کمک از دیگران با حداقل کمک از دیگران - نیاز به تشویق دارند با حداکثر کمک از دیگران  - نیاز به یک نفر برای تغییر پوزیشن و غذا دادن دارد - نیاز به دادن Bed pan و لوله ادراری دارد به طور کامل وابسته به دیگران - نیاز به دو نفر برای تغییر پوزیشن و NGT دارد - بی اختیاری در دفع ادرار و مدفوع دارد بیمار نیازمند حداکثر مراقبت، مشاهدات مانیتورینگ مداوم - کنترل هر یک ساعت علائم حیاتی و دریافت کننده درمانهای پیچیده و مداخلات پیشرفته پرستاری مثل مراقبت از بیمار تحت حمایت ونتیلاتور می باشد
درمان دارویی غالبا ندارد یا به طور مختصر دارودهی و بررسی اثر دارو دارو دهی و بررسی اثرات درمانی و عوارض جانبی داروها  و یا واکنشهای آلرژیک دریافت کننده داروهای متعدد و درمانهای پیچیده
اقدام مراقبتی برقراری راه وریدی - کنترل علائم حیاتی به صورت روتین - بیمار جهت اقدامات تشخیصی یا انجام پروسیجرهای ساده پذیرش شده است  برقراری راه وریدی - کنترل علائم حیاتی به صورت روتین - کنترل جذب و دفع برقراری راه وریدی و کنترل جذب و دفع  - کنترل علائم حیاتی طبق دستور پزشک - ارزیابی وضعیت دوره ای همودینامیک بیمار در طول شیفت بیمار به شدت بدحال و دچار اختلالات گسترده همودینامیک و نیازمند مانیتورینگ قلبی -تنفسی است
 
Self car :خودمراقبتی  
Partial car: مراقبت نسبی
Total car :مراقبت کامل
Moderate Intensive car :مراقبت نسبی ویژه
Intensive car :مراقبت ویژه

 


 

  • 1401/04/11 - 10:46
  • 5722
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
کنترل عفونت

دستورالعمل شستشو و ضدعفونی و مراقبت از تجهیزات آندوسکوپی

اصول کنترل عفونت در واحدهای آندوسکوپی و برونکوسکوپی و اتاق عمل

دستورالعمل شستشو و ضدعفونی و مراقبات از تجهیزات آندوسکوپی
00:00
00:00
دانلود

طبق قانون احتیاطات استاندارد، همه بیماران باید به‌عنوان منبع عفونت در نظر گرفته شوند. لذا تمام آندوسکوپ ها و تجهیزات جانبی آن‌ها باید قبل از استفاده برای بیمار بعدی کاملاً تمیز و عاری از میکروب شوند.

کارکنان واحد آندوسکوپی باید به‌طور کامل درزمینهٔ آماده‌سازی آندوسکوپ آموزش ببینند تا از انتقال میکروارگانیسم‌ها به بیمار و خودشان جلوگیری نمایند.

این آموزش شامل مراحل مختلف آماده‌سازی آندوسکوپ، رقیق‌سازی و استفاده از محلول‌های شیمیایی و نکات ایمنی مربوط به آن، بهداشت دست و وسایل حفاظت فردی است.

اطلاعات مربوط به هر بار آندوسکوپی مثل اسم بیمار، تاریخ و ساعت آندوسکوپی، نوع پورسیژر انجام‌شده، نام پزشک و شماره سریال آندوسکوپ باید در دفتر مخصوص یادداشت شود.

 

ادامه مطلب.....

  • گروه خبری : کنترل عفونت
  • کد خبر : 14606