سطح بندی مراقبت از بیماران در بخش ها

 

عنوان سطح یک (خودمراقبتی)  * سطح دو(مراقبت نسبی) * سطح سه (مراقبت کامل)  * سطح چهار (نسبی - ویژه) * سطح پنج (مراقبت ویژه) *
فعالیتهای روزانه  بدون کمک از دیگران با حداقل کمک از دیگران - نیاز به تشویق دارند با حداکثر کمک از دیگران  - نیاز به یک نفر برای تغییر پوزیشن و غذا دادن دارد - نیاز به دادن Bed pan و لوله ادراری دارد به طور کامل وابسته به دیگران - نیاز به دو نفر برای تغییر پوزیشن و NGT دارد - بی اختیاری در دفع ادرار و مدفوع دارد بیمار نیازمند حداکثر مراقبت، مشاهدات مانیتورینگ مداوم - کنترل هر یک ساعت علائم حیاتی و دریافت کننده درمانهای پیچیده و مداخلات پیشرفته پرستاری مثل مراقبت از بیمار تحت حمایت ونتیلاتور می باشد
درمان دارویی غالبا ندارد یا به طور مختصر دارودهی و بررسی اثر دارو دارو دهی و بررسی اثرات درمانی و عوارض جانبی داروها  و یا واکنشهای آلرژیک دریافت کننده داروهای متعدد و درمانهای پیچیده
اقدام مراقبتی برقراری راه وریدی - کنترل علائم حیاتی به صورت روتین - بیمار جهت اقدامات تشخیصی یا انجام پروسیجرهای ساده پذیرش شده است  برقراری راه وریدی - کنترل علائم حیاتی به صورت روتین - کنترل جذب و دفع برقراری راه وریدی و کنترل جذب و دفع  - کنترل علائم حیاتی طبق دستور پزشک - ارزیابی وضعیت دوره ای همودینامیک بیمار در طول شیفت بیمار به شدت بدحال و دچار اختلالات گسترده همودینامیک و نیازمند مانیتورینگ قلبی -تنفسی است
 
Self car :خودمراقبتی  
Partial car: مراقبت نسبی
Total car :مراقبت کامل
Moderate Intensive car :مراقبت نسبی ویژه
Intensive car :مراقبت ویژه

 


 

  • 1392/09/23 - 19:13
  • 1302
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
آموزش سلامت

با انجام این کار طول عمرخود را افزایش دهید

به گفته محققان اعتدال در غذا خوردن موجب کاهش کلسترول، عمر طولانی، مبتلا نشدن به بیماری‌های قلبی و عروقی و دیابت می‌شود.

00:00
00:00
دانلود

 

طی مطالعاتی در آمریکا مشخص شد کم خوری موجب طول عمر می‌شود؛ آنها در یک مطالعات بسیار جدی نزدیک به 25 سال تحقیقاتی بر روی میمون‌ها داشتند.

 

در این تحقیقات میمون‌ها به دو گروه تقسیم شدند: گروه اول به طور معمول غذا می‌خوردند و گروه دوم مجبور به رعایت رژیم غذایی بودند و 30 درصد کالری کمتر از گروه اول می‌خوردند. نتایج این تحقیقات و آزمایشات نشان داد گروه دوم نسبت به گروه اول بیشتر عمر کردند؛ در عوض میمون‌هایی که به طور معمول غذا می‌خوردند خطر مرگ و میر و بیماری‌های قلبی و عروقی در آنها سه برابر شده بود.

 

نخستین نویسنده این مطالعات «روزالین آندرسون» گفت: مزایای محدود کردن کالری با کنترل متابولیک مرتبط است و موجب سوخت و ساز بدن در سنین بالا می‌شود؛ در کنترل انرژی و توانایی سلول‌ها و ارگانیسم برای پاسخ به تغییرات زیست محیطی در دوران پیری اثر می‌گذارد حتی در نقاط مختلف بدن تأثیر گذار است مثلاً موجب کاهش سطح رادیکال‌های آزاد و کاهش استرس می‌شود.

 

موسسه ملی سالمندان بالتیمور مطالعاتی مشابه روی 120 حیوان انجام داد که نتایج مرگ و میر و بیماری و سلامت در حیواناتی که به طور معمول غذا می‌خورند نسبت به حیواناتی که رژیم غذایی داشتند، متفاوت بود؛ حیواناتی که دارای رژیم غذایی بودند دیرتر مبتلا به سرطان و بیماری‌های قلبی و عروقی و دیابت می‌شدند یا اصلا مبتلاً نمی‌شدند.

 

در واقع رژیم غذایی در سنین بالا اثر مثبت روی سوخت و ساز بدن آنان داشت؛ از جمله کاهش کلسترول بود و در کل سالم‌تر بودند. به گفته محققان لازم نیست آزمایشات بیشتری برای ثابت کردن این مطالعه انجام شود چون 90 درصد ژن‌های حیوان و انسان مشترک است و این نشان دهنده این است که باید در خوردن اعتدال برقرار باشد.

  • گروه خبری : مطالب آموزشی و مقاله ها
  • کد خبر : 16057