آئین نامه حضور و غیاب کارکنان دولت

هیأت وزیران در جلسه مورخ 28/10/1365 بنا به پیشنهاد شماره 3435/د مورخ 1/10/1365 سازمان امور اداری و استخدامی کشور آئین نامه مربوط به حضور و غیاب کارکنان دولت را به شرح زیر تصویب نمودند :

ماده 1 - کلیه کارکنان دستگاه های اجرائی مکلفند ساعات تعیین شده برای ورود به محل خدمت و خروج از آن را رعایت نموده، ساعات ورود و خروج خود را در کارت یا دفتر حضور و غیاب ثبت نمایند مگر آن که از سوی مقام ذیصلاح دستگاه مربوط برای ورود و خروج هر یک از آنان کتباً ترتیب دیگری مقرر شده باشد.

ماده 2 - ورود به محل خدمت بعد از ساعت مقرر و بدون کسب مجوز قبلی تأخیر ورود محسوب گردیده و با مستخدمی که تأخیر ورود داشته باشد به شرح زیر رفتار می شود :

الف - تأخیر ورود تا 2 ساعت در هر ماه قابل اغماض بوده و در مرخصی استحقاقی منظور می گردد.

ب - تأخیر ورود بیش از 2 ساعت در ماه مستلزم کسر حقوق و فوق العاده شغل و مزایای شغل و مزایای مستمر مستخدمین رسمی و ثابت و اجرت و فوق العاده مخصوص و سایر فوق العاده های مستخدمین پیمانی یا دستمزد کارکنان خرید خدمت و قراردادی به میزان کل ساعات تأخیر خواهد بود.

ماده 3 - خروج از محل خدمت زودتر از ساعات مقرر نیز تعجیل خروج محسوب گردیده و حسب مورد مشمول حکم قسمت های (الف) و (ب) ماده 2 خواهد بود.

ماده 4 - تأخیر ورود در موارد زیر موجه محسوب گردیده و مدت تأخیر در هر صورت جزء مرخصی استحقاقی منظور خواهد شد:

الف - وقوع حادثه و سوانح غیرمترقبه برای مستخدم، همسر و فرزندان تحت تکفل و نیز سایر افراد خانواده در صورتی که تحت تکفل وی باشند.

ب - احضار مستخدم توسط مراجع قضائی و انتظامی با ارائه گواهی مرجع احضار کننده.

تبصره - تشخیص موارد مذکور در این ماده با مدیر واحد ذیربط خواهد  بود.

ماده 5 - به مستخدمی که در هر ماه بیش از 4 بار تأخیر ورود یا تعجیل خروج غیرموجه داشته باشد و جمع مدت تأخیر مزبور به بیش از 4 ساعت در ماه برسد در قبال مجموع تأخیر برای ماه اول و دوم کتباً اخطار داده خواهد شد و برای ماه سوم فوق العاده شغل مستخدم خاطی به میزان 30 درصد و برای ماه چهارم به میزان 50 درصد و برای ماه پنجم به میزان صددرصد و به مدت یک ماه کسر خواهد شد و در صورت تکرار پرونده مستخدم جهت رسیدگی به (هیأت رسیدگی به تخلفات اداری) ارجاع خواهد گردید.

تبصره 1 - تأخیر ورود یا تعجیل خروج بیش از 8 ساعت در هر ماه در هر حال مشمول حکم این ماده خواهد بود.

تبصره 2 - در مورد مستخدمینی که قبلاً به علل دیگری به جز موارد فوق الذکر، فوق العاده شغل آنان قطع گردیده از سومین ماهی که تأخیر ورود یا تعجیل خروج آنان به حد نصاب فوق برسد پرونده امر به هیأت رسیدگی به تخلفات اداری ارجاع خواهد شد.


امور اداری


 

  • 1403/11/06 - 10:24
  • 836
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
کلینیک ریحانه

550 موالید زنده ثبت شده در کلینیک درمان ناباروری ریحانه

قم یکی از قطب‌های درمان ناباروری است و از ابتدای تشکیل مرکز ریحانه مجمع خیرین سلامت قم ( نکویی ) ۵۵۰ موالید زنده ثبت شده است

00:00
00:00
دانلود

مسئله رشد و جوانی جمعیت یکی از دغدغه‌های اصلی مسئولان کشور است. دولت با روش‌های مختلف از جمله وام، تسهیلات، زمین و خودرو، زوجین را تشویق به فرزندآوری می‌کند. اما نباید از حمایت زوجین نابارور و مراکز درمان ناباروری غفلت کرد. طبق آخرین پیمایش، ۲۰ درصد زوج‌های ایرانی نابارور هستند؛ یعنی حدود سه میلیون و ۲۶۰ هزار زوج نابارور در کشور وجود دارد که این آمار بالاتر از میانگین جهانی است.

۹۵ درصد ناباروری‌ها درمان دارد و پیش‌بینی می‌شود سالانه حدود ۸۸ هزار زوج به آمار ناباروری ایران اضافه شود. با توجه به اینکه ۹۵ درصد از ناباروری‌ها قابلیت درمان دارند، اگر درمان این زوج‌ها مدنظر قرار گیرد، بسیاری از مشکلات جمعیتی کشور مرتفع خواهد شد.

قم یکی از استان‌های موفق در زمینه درمان ناباروری و یکی از قطب‌های درمان ناباروری است. کلینیک درمان ناباروری ریحانه، در دل مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت قم، زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی قم، در سال ۱۳۹۶ افتتاح شد و به ارائه خدمات به زوجین نابارور می‌پردازد. این مرکز به‌عنوان یکی از مجهزترین مراکز تشخیصی درمانی ناباروری مطابق با استاندارد‌های جهانی فعالیت می‌کند و با بهره‌گیری از تیم تخصصی و مجرب خود، خدمات درمان ناباروری را ارائه می‌دهد.

مرکز درمان ناباروری ریحانه دارای بخش‌های تخصصی از جمله درمانگاه تخصصی و کلینیک مشاوره، آزمایشگاه اسپرم، کلینیک و اتاق عمل مردان، اتاق عمل لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی، اتاق عمل زنان، آزمایشگاه جنین‌شناسی و IVF، آزمایشگاه PGD و PND، آزمایشگاه انجماد و بانک ذخیره سلولی است.

فعالیت مرکز ریحانه جهت تحکیم خانواده و درمان زوج‌های نابارور به‌صورت مستمر ادامه دارد. از ابتدای تأسیس تا شش ماه نخست سال جاری، یک هزار و ۶۵۷ عمل پانکچر و ۷۹۵ باروری مثبت در این مرکز انجام شده است. همچنین تعداد موالید زنده از زمان افتتاح مرکز ریحانه ۵۵۰ مورد بوده است.

موفقیت در درمان ناباروری علاوه بر کمک به رشد و جوانی جمعیت، باعث تحکیم خانواده‌ها نیز خواهد شد. یکی از علل مهم طلاق در ایران ناباروری است و وجود فرزند در خانواده موجب استحکام پیوند خانواده و استمرار زندگی مشترک می‌شود. درمان ناباروری علاوه بر تحکیم خانواده، موجب ازدیاد جمعیت و جوانی جمعیت کشور خواهد شد و از پیری زودرس جمعیت کشور خواهد کاست.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار، اطلاعیه ها و مناسبتهای مرکز
  • کد خبر : 33606

تصاویر

کلینیک درمان ناباروری ریحانه  خیرین سلامت