متن استاتیک شماره 22 موجود نیست
هوالشافی
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قم
مرکز آموزشی مجتمع خیرین سلامت
همراه بیمار؛ موارد تغذیهای زیر در کنار برنامه غذایی بیمارستان جهت بهبودی سریعتر بیمار شما موثر میباشد:
1- مصرف روزانه یک عدد تخم مرغ همراه با سبزی تازه یا لیموترش، در کنار صبحانه بیمارستان
2- میان وعده صبح ( ساعت 9 تا 10 صبح ) : یک لیوان آب هویج تازه و یا مخلوط شیر و هویج و عسل آب شده
3- کنار وعده نهار و شام مصرف ماست و دوغ .
4- در وعده شام و ناهار برای بیمار کاهو یا سبزی تازه آورده شود.
5- مصرف ژله یا آب میوه بعد از غذا .
6- عصرانه یک لیوان آب پرتقال طبیعی یا شیر هویج .
7- روزانه 3 لیوان از مایع زیر تهیه نموده و در میان وعدههای صبح ، عصر و قبل از خواب برای بیمار خود تهیه نمائید.
(شیر 2 لیوان + یک عدد موز + انواع مغزها (گردو - بادام ، پسته ، فندق) + سه عدد خرمای پوست کنده + 2 قاشق کنجد + یک قاشق مرباخوری پودر جوانه گندم+ پودر شیر خشک یک قاشق + یک قاشق غذاخوری عسل آب شده ) همه مواد فوق را در مخلوط کن کاملاً
میکس نموده و در ظرف شیشهای تمیز دربسته به بخش آورید تا برای مصرف روز بیمار در یخچال قرار گیرد.
- لازم به توضیح است که قبل از اضافه نمودن مغزها از تلخ نبودن آنها مطمئن شوید.
-پودر جوانه گندم را میتوانید از داروخانه و سوهان پزی ها تهیه نمائید.
8- مصرف ماهی تازه در بهبودی سریع تر زخمها موثر است. (سعی کنید در هفته چهاربار ماهی استفاده شود)
9-در مورد میوهها مصرف مرکبات مانند پرتقال ، لیمو ، نارنگی و ... همچنین آناناس در میان وعدههای صبح و عصر مفید میباشد. (روزانه 3 تا 4 میوه مصرف شود)
10-کنار صبحانه ، بعد از نهار و شام و همچنین در میان وعدههای بیمار مصرف خرما با کنجد و گردو مفید میباشد.
11- کنار نهار و شام یک عدد لیمو ترش یا نارنج برای میل بیشتر بیمار به مصرف غذا مفید میباشد.
مهشید شکوری
کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی مجتمع خیرین سلامت