هوالشافی
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قم
مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت
1- رژیم غذایی در اسهال معمولا امساک از مصرف غذا است .
2- در این حالت از مایعات و الکترولیتها برای تامین آب و املاح از دست رفته استفاده کنید.
3- مصرف چای به علت مواد قابض و جمع کننده مناسب می باشد.
4- میوه ها به صورت خام یا پخته یا آب میوه غیر مجازند.
5- در بین میوه ها تنها موز و سیب و در بین آب میوه ها تنها آب سیب استفاده شود.
6- سبزیها به جز هویچ پخته شده و پوره شده و نمک اضافه شده ، غیر مجازند.
7- سرخ کردنی ها غیر مجازند.
8- برنج به صورت کته نرم شده ، ماست و دوغ ( به شرط کم چرب بودن)همراه با نعناع ، مرغ و گوشت کاملا پخته و نرم شده همراه با کته مجاز است.
9- نوشابه ها به علت شیرینی و گازموجود در آن غیر مجاز است .
10-حبوبات غیر مجاز است .
11-در تمام روز هر یک ساعت یک لیوان آب معمولی بیاشامید.
مهشید شکوری
کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی مجتمع
بازدید شهرداریهای مناطق یک و هشت و مدیرعامل فضای سبز از مجتمع
1403/09/29راهنمای برقراری ارتباط صحیح کارکنان خدمات سلامت در حین تحویل بیمار
سیاست های کلی مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت
رضایت آگاهانه چیست و کدام اقدامات تشخیصی درمانی تهاجمی مشمول اخذ رضایت آگاهانه می باشد
دستورالعمل جراحی ایمن در مجتمع خیرین سلامت
معیار ارزیابی خطر خودکشی SAD در بیماران، مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت استان قم
راهنمای برقراری ارتباط صحیح کارکنان خدمات سلامت در حین تحویل بیمار
سیاست های کلی مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت
رضایت آگاهانه چیست و کدام اقدامات تشخیصی درمانی تهاجمی مشمول اخذ رضایت آگاهانه می باشد
دستورالعمل جراحی ایمن در مجتمع خیرین سلامت
معیار ارزیابی خطر خودکشی SAD در بیماران، مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت استان قم
راهنمای برقراری ارتباط صحیح کارکنان خدمات سلامت در حین تحویل بیمار
کتابچه کنترل عفونت مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت استان قم
روش اجرایی مواجهه شغلی و مدیریت مواجهه شغلی
اصول کنترل عفونت در واحدهای آندوسکوپی و برونکوسکوپی و اتاق عمل
دستورالعمل استریلیزاسیون واحد کنترل عفونت مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت استان قم
تمیز کردن وسایل با استفاده از روش های گوناگون
کتابچه کنترل عفونت مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت استان قم
روش اجرایی مواجهه شغلی و مدیریت مواجهه شغلی
اصول کنترل عفونت در واحدهای آندوسکوپی و برونکوسکوپی و اتاق عمل
دستورالعمل استریلیزاسیون واحد کنترل عفونت مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت استان قم
تمیز کردن وسایل با استفاده از روش های گوناگون
کتابچه کنترل عفونت مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت استان قم
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس: