هوالشافی

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قم                                                                                                                                                    

مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت

توصیه های غذایی در درمان اسهال

تغذیه در اسهال

1-    رژیم غذایی در اسهال معمولا امساک از مصرف غذا است .

2-    در این حالت از مایعات و الکترولیتها برای تامین آب و املاح از دست رفته استفاده کنید.

3-    مصرف چای به علت مواد قابض و جمع کننده مناسب می باشد.

4-    میوه ها به صورت خام یا پخته یا آب میوه غیر مجازند.

5-    در بین میوه ها تنها موز و سیب و در بین آب میوه ها تنها آب سیب استفاده شود.

6-    سبزیها به جز هویچ پخته شده و پوره شده و نمک اضافه شده  ، غیر مجازند.

7-    سرخ کردنی ها غیر مجازند.

8-     برنج به صورت کته نرم شده ، ماست و دوغ ( به شرط کم چرب بودن)همراه با نعناع ، مرغ و گوشت کاملا پخته و نرم شده همراه با کته مجاز است.    

9-    نوشابه ها به علت شیرینی و گازموجود در آن غیر مجاز است .

10-حبوبات غیر مجاز است .

11-در تمام روز هر یک ساعت یک لیوان آب معمولی بیاشامید.


تغذیه در یبوست


      

         مهشید شکوری

                       کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی مجتمع

تغذیه در بیماران دچار اسهال

 

 

 

 

 

 


 

لیست اخبار صفحه :7
سکته مغزی چیست
آموزش به بیمار

سکته مغزی چیست

سکته مغزی چیست؟ آموزش به بیمار و همراه بیمار در مراقبتهای لاازم در سکته مغزی

چاقی چیست
آموزش به بیمار

چاقی چیست

چاقی چیست؟ علل بروز چاقی چیست؟ عوارض چاقی چیست؟ و.... هر آنچه درباره چاقی باید بدانید

دیابت بارداری
آموزش به بیمار

دیابت بارداری

دیابت بارداری چیست؟ از دیابت در دوران بارداری چه میدانید؟ با دیابت دوران بارداری چکار کنیم؟ پیشگیری و درمان دیابت بارداری.