هوالشافی

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قم                                                                                                                                                    

مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت

توصیه های غذایی در درمان اسهال

تغذیه در اسهال

1-    رژیم غذایی در اسهال معمولا امساک از مصرف غذا است .

2-    در این حالت از مایعات و الکترولیتها برای تامین آب و املاح از دست رفته استفاده کنید.

3-    مصرف چای به علت مواد قابض و جمع کننده مناسب می باشد.

4-    میوه ها به صورت خام یا پخته یا آب میوه غیر مجازند.

5-    در بین میوه ها تنها موز و سیب و در بین آب میوه ها تنها آب سیب استفاده شود.

6-    سبزیها به جز هویچ پخته شده و پوره شده و نمک اضافه شده  ، غیر مجازند.

7-    سرخ کردنی ها غیر مجازند.

8-     برنج به صورت کته نرم شده ، ماست و دوغ ( به شرط کم چرب بودن)همراه با نعناع ، مرغ و گوشت کاملا پخته و نرم شده همراه با کته مجاز است.    

9-    نوشابه ها به علت شیرینی و گازموجود در آن غیر مجاز است .

10-حبوبات غیر مجاز است .

11-در تمام روز هر یک ساعت یک لیوان آب معمولی بیاشامید.


تغذیه در یبوست


      

         مهشید شکوری

                       کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی مجتمع

تغذیه در بیماران دچار اسهال

 

 

 

 

 

 


 

  • 1402/09/19 - 09:10
  • 9373
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
آموزش به بیمار

راهنمای مصرف سدیم والپروات

آموزش به بیمار و راهنمای مصرف سدیم والپروات موارد مصرف و منع مصرف و عوارض داروی سدیم والپروات

راهنمای مصرف سدیم والپروات
00:00
00:00
دانلود

راهنمای مصرف سدیم والپروات

داروی والپروات سدیم از دستۀ داروهای ضد صرع و تشنج می‌باشد که یکی از مهم‌ترین و مؤثرترین داروها در کنترل حملات تشنجی و بیماری صرع در کودکان و بزرگسالان است.

این دارو در موارد دیگری مانند پیشگیری از میگرن، بیماری‌های اعصاب و روان ( مانند افسردگی و دردهای عصبی ناشی از دیابت ) نیز تجویز می‌شود.

موارد مصرف

موارد منع مصرف

عوارض دارو

 

به ادامه مطلب مراجعه کنید

  ادامه مطلب

  • گروه خبری : آموزش به بیمار
  • کد خبر : 14312