معرفی دفتر خدمات پرستاری

بیمارستان، مرکزی برای درمان بیماران است و بیمار بدون طبابت یک پزشک مجرب به نتیجۀ درمانی مطلوب دست نخواهد یافت ولیکن باتوجه به حضور مقطعی و محدود هر پزشک بر بالین بیمار خود و لزوم ادامه درمان توسط پرستاران بیمارستان ، در حقیقت میتوان گفت پزشکان میهمانان ذی نفوذ بیمارستانند  و جامعۀ پرستاری هر بیمارستان ، بیشترین حجم عملیات درمانی را در این رابطه بعهده دارند. از نگاهی دیگر پرستاران بعنوان مراقبان و همراهان اصلی بیماردر تمام طول شبانه روز ، قانونآ موظف به تحویل بیماران در پایان هر شیفت به یکدیگر می باشند ، پس میتوان جامعۀ پرستاری هر بیمارستان را به نوعی صاحب اصلی و قیم کل بیماران یک بیمارستان نامید . مترون بیمارستان به عنوان مسئول جامعۀ پرستاران هر بیمارستان ، بدون شک از ارکان اصلی ادارۀ علمی و تخصصی هر بیمارستان است. میزان معلومات تخصصی، تجربیات علمی و تجربی ، تسلط معنوی و استادانه بر پرستاران و به ویژه سوپر وایزرها، آگاهی واشراف بر روابط سازمانی و ضوابط اجرایی و . . . همگی باعث گردیده تا مترون یک بیمارستان نقش اساسی دربالا بردن کیفیت درمان را بعهده داشته باشد. پرستاری : حرفه ای است تخصصی با نقش های چندگانه و دارای وظایف عمومی و اختصاصی . هدف پرستار ارائه خدمات پرستاری به بیماران و افراد نیازمند مراقبت ، در طیف سلامت به جهت تامین ، حفظ و ارتقاء سطح سلامت و رفاه اجتمــــــــــاعی می باشد . دفتر پرستاری : مرکز برنامه ریزی ، سازماندهی ، کنترل و هماهنگی فعالیت های پرستاری است و مسؤولیت هماهنگی بخش مراقبت و درمان با سایر واحدها از قبیل پزشکی ، پاراکلینیکی و  ….را بر عهده دارد . اداره واحد مدیریت خدمات پرستاری بر عهده مدیر خدمات پرستاری می باشد که با تکیه بر رعایت منشور حقوق مددجو مبتنی بر فرآیند  پرستاری و استانداردهای مراقبتی بر شرح وظایف پرسنل پرستاری ، هوشبری و اتاق عمل نظارت دارد و با برنامه ریزی در زمینه های ارتقاء کیفی به بهبود  مستمر فعالیت های ارائه خدمات مددجویان می پردازد . مترون بیمارستان علاوه بر شیفتهای موظف صبح، در ساعات مختلف شبانه روز نیز در بیمارستان حضور یافته و بدین ترتیب در جریان اتفاقات روزمره پرستاری قرار می گیرد. در مجموعه دفتر پرستاری سوپروایزر آموزشی، سوپروایزر بالینی، کارشناس کنترل عفونت و مسؤولین محترم بخش ها یاریگر مدیر خدمات پرستاری جهت دستیابی به اهداف و خط مشی های تعیین شده می باشند.


معاونت درمان | مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت


 

جلسه ها و کمیته های مجتمع خیرین سلامت

برگزاری جلسه ها و کمیته های مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت

مجتمع خیرین سلامت

برگزاری جلسات و کمیته های مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت


1402/07/09

جلسه پیگیری مشکلات مرکز ناباروری ریحانه.

جلسه با حضور معاونت محترم درمان دانشگاه با موضوع پیگیری مشکلات کلینیک ناباروری ریحانه برگزار گردید. در این جلسه موارد کسورات ناباروری، ادامه نحوه قرارداد پزشکان، نحوه مدیریت کلینیک و .. مورد بحث قرار گرفت و جهت پیگیری و اقدامات لازم، تقسیم کار انجام شد.



1402/03/20

جلسه اورژانسی با مسئولین HIS دانشگاه، مسئول اقتصاد درمان دانشگاه و مهندسین نرم افزاری HIS و مسئولین بیمارستانی در خصوص نواقص HIS پیرامون تعرفه گذاری پرستاری


1401/12/03

برگزاری جلسه تحلیل و بررسی نقاط قوت و ضعف در حوادث و بحران های پیش آمده اخیر ( مسمومیتهای دانش آموزان دبیرستانی )، و نحوه مدیریت صحیح اینگونه بحران ها از مبدا تا زمان ترخیص

این جلسه با حضور مسئولین مجتمع و اورژانس 115 و دفتر پرستاری دانشگاه برگزار گردید.

دکتر حکیم الهی، دکتر غفارزاده، دکتر دامن پاک، اکبر صادقی دهنوی، محمد حسین رادمرد، مهندس جهانیان، مهندس صفا

احمد سوری، حسن برجیان، دکتر حکیم الهی، دکتر غفارزاده، دکتر دامنپاک، خانم سعادتمند


1401/11/26

برگزاری جلسه بررسی قرارداد با بیمه های تکمیلی بابت تخت های VIP با حضور مسئولین مجتمع و نمایندگان بیمه

دکتر حکیم الهی و دکتر غفارزاده - محسن رستمی - محمد حسین رادمرد

دکتر غفارزاده - محسن رستمی - محمد حسین رادمرد


1401/11/06

برگزاری کمیته مدیریت بحران و بلایا در مجتمع خیرین سلامت

برگزاری کمیته مدیریت بحران و بلایا در مجتمع خیرین سلامت - محمدجواد پورمداح - سعید اسپنانی - محمدحسین رادمرد - عباس ملکی - اکبر صادقی - دکتر حکیم الهی - دکتر غفارزاده


1401/10/13

برگزاری کمیته بحران در مجتمع خیرین سلامت به منظور مقابله با موج جدید کرونا (هشتم)


1401/04/21

برگزاری جلسه هماهنگی و تقسیم وظایف تیم مدیریت درمان مادر پر خطر در مجتمع خیّرین سلامت.

در این جلسه که با حضور مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی قم و کارشناسان ستادی برگزار شد، خانم نگین سیاری کارشناس محترم مامایی به عنوان کارشناس ثابت مادر پر خطر مجتمع انتخاب گردید.

همچنین مقرر شد در تمامی بخش های هدف تیم دیدبان با هدایت مسئول بخش و یا جانشین وی، هماهنگی های لازم در مدیریت درمان مادر پرخطر را با تشکیل تیم فوریت های مامایی به انجام رساندند.


1401/04/16

جلسه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان قم با تیم مدیریتی مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت 

در این جلسه مسئولان مختلف تیم پشتیبانی و درمانی، ضمن ارائه گزارش عملکرد، به بیان نظرات و دیدگاه های خود در زمینه اداره مطلوبتر مجتمع خیّرین سلامت پرداختند.


1401/04/01

برگزاری کمیته اخلاق پزشکی و رفتار حرفه ای مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّربن سلامت

جلسه کمیته با حضور معاون محترم درمان دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد و طی آن گزارش وضعیت حقوق گیرنده خدمت و رضایتمندی ارائه دهندگان خدمت در طی سال 1400 و فصل بهار 1401 ارائه گردید و راهکارهای افزایش رضایتمندی و کاهش عوامل نارضایتی بررسی شد.


1401/03/18

برگزاری کمیته موربیدیتی نوزادان (نئوناتال) مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت با حضور اعضای محترم هیأت علمی و کارشناسان

سعید اسپنانی

سعید اسپنانی


1401/02/27

برگزاری کمیته کنترل عفونت ،مبحث باز فراوری ایمن و بررسی مشکلات ICU3 با حضور کارشناس کنترل عفونت دانشگاه

سعید اسپنانی

سعید اسپنانی


1401/02/25

برگزاری کمیته اقتصاد درمان با موضوع اجرای دستورالعمل جدید حمایت از خدمات ناباروری در سال 1401.

با توجه به این موضوع که مرکز درمان ناباروری ریحانه در مجتمع خیّرین سلامت، تنها مرکز دولتی ارائه دهنده خدمات تخصصی و فوق تخصصی درمان ناباروری استان قم میباشد، جلسه هماهنگی با مسئولان سازمان بیمه خدمات درمانی برگزار و راهکارهای اجرایی خدمت رسانی مطلوب تر به زوج های نابارور بررسی گردید.


1400/12/09

برگزاری جلسات فصلی

کمیته باز فراوری و مصرف منطقی آنتنی بیوتیک (استواردشیپ). در این جلسات به بررسی راهکارهای عملی پیاده سازی استانداردهای لازم پرداخته و مصوبات متعددی به تصویب رسید.


برگزاری جلسه دانشگاهی مدیریت بحران استان، به میزبانی مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت

در تاریخ 30 بهمن 1400 جلسه مدیریت بحران استان قم به میزبانی مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت و با حضور دکتر بیگدلی (رئیس 115)  و مهندس اروجی ( معاونت استاندار) و آقای قربانی (دبیر کمیته بحران استان) و دبیران کمیته بحران سایر مراکز،  برگزار شد. این جلسه با خوش آمدگویی رئیس مجتمع، دکتر حکیم الهی آغاز و در ادامه مختصری از اقدامات و فعالیتهای این مجتمع در بحران های پشت سرگذاشته شده ادامه یافت. سپس دبیران کمیته بحران سایر مراکز مختصری از فعالیت‌ها و اقدامات مراکز خود را بیان نمودند و جلسه با سخنرانی دکتر بیگدلی و مهندسی اروجی ادامه یافت و درنهایت مقرر شد تا مراکز، جهت مدیریت بحران‌های پیش رو مانند اعیاد شعبانیه و چهارشنبه‌سوری و سال نو، پیشنهاد‌های خود را به‌طور مکتوب به کمیته بحران دانشگاه تحویل نمایند.

 


1400/11/17

تشکیل کمیته اضطراری بحران امیکرون و پذیرش اطفال مبتلا به این بیماری با توجه به پر شدن سایر مراکز

در این جلسه که با حضور ریاست محترم بیمارستان، دکتر حکیم الهی و به صورت اضطراری برگزار شد آمادگی ها و راهکارهای پذیرش اطفال مبتلا به کرونا و ارائه خدمات مطلوب‌تر به آنان بررسی گردید.


1400/11/11 برگزاری کمیته مدیریت درمان مادران پرخطر مشکوک به کووید با حضور نمایندگان معاونت های درمان و بهداشتی دانشگاه


 

در این جلسه که با حضور نمایندگان معاونت‌های درمان و بهداشتی دانشگاه و در حضور آقای دکتر وکیلی نیا مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد، راهکارهای ارائه خدمت مطلوب‌تر به مادران باردار مشکوک به کووید بررسی گردید، تأکید به ارجاع صحیح مادران باردار مورد اجماع اعضاء بود که مقرر شد از سوی ستاد مدیریت کرونای دانشگاه به همه مراکز درمانی و درمانگاه‌های خصوصی سطح شهر ابلاغ شود که پذیرش همه مادران باردار را انجام داده و فقط مادران باردار سطح 3 با علائم مشکوک به کووید به مجتمع خیّرین سلامت ارجاع گردند.


1400/10/02

کمیته بحران مقابله با اومیکرون به منظور آمادگی برای مقابله با سویه جدید کرونا، اومیکرون کمیته بحران تشکیل شد

در این کمیته که در اتاق ریاست مجتمع خیرین سلامت برگزار شد، بر آمادگی کلیه واحد های مجتمع تاکید گردید.

آماده بودن اورژانس بحران جدا، ذخیره سازی مناسب دارو، تجهیزات پزشکی و اکسیژن و نیز برالزامی بودن تزریق دوز سوم واکسن کرونا جهت تمامی کارکنان‌ مورد تاکید قرار گرفت.


1391/06/09
باسمه تعالی
جلسه توجیهی پیرامون طرح پزشک خانواده با حضور دکتر احمد غفارزاده (کارشناس نظارت بر درمان دانشگاه)در تاریخ 1391/06/09
در سالن آمفی تأتر بیمارستان نکویی برگزار گردید.
جناب دکتر غفارزاده در ابن جلسه به تبیین و توضیح اهداف و روش اجرای این طرح در سطوح مختلف و وظیفه و نحوه عملکرد پرسنل
بیمارستانی پرداختند و به سوالات مطرح شده توسط پرسنل پاسخ دادند.

 

کمیته اضطراری بحران امیکرون در اطفال برگزاری کمیته مدیریت درمان مادران پرخطر مشکوک به کووید با حضور نمایندگان معاونت های درمان و بهداشتی دانشگاه

برگزاری جلسه دانشگاهی مدیریت بحران استان، به میزبانی مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت کمیته استواردشیپ کمیته اقتصاد درمان جهت همایت از زوج های نابارور قم کمیته کنترل عفونت کمیته نئوناتال کمیته اخلاق پزشکی جلسه سرپرست دانشگاه با تیم مدیریتی مجتمع جلسه هماهنگی و تقسیم وظایف تیم مدیریت درمان مادر پر خطر برگزاری کمیته بحران در مجتمع خیرین سلامت به منظور مقابله با موج جدید کرونا کمیته مدیریت بحران و بلایا در مجتمع خیرین سلامت جلسه بررسی قرارداد با بیمه های تکمیلی جلسه تحلیل و بررسی نقاط قوت و ضعف در حوادث و بحران های پیش آمده اخیر جلسه اورژانسی با مسئولین HIS دانشگاه جلسه پیگیری مشکلات مرکز ناباروری ریحانه
{author_name}
تصویر نویسنده :

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید