متن استاتیک شماره 22 موجود نیست
1- رئیس یا مدیر بیمارستان
2- مسئول بهداشت محیط
3- یک نفر متخصص عفونی یا داخلی
4- نماینده واحد خدمات
5- نماینده بخش CSR
6- رئیس بخش تغذیه
7- مسئول تدارکات بیمارستان
8- رئیس واحد مهندسی و تاسیسات
9- کارشناس کنترل عفونت
10- مدیر خدمات پرستاری
11- کارشناس بهداشت حرفهای
1- نظارت بر بهداشت محیط بیمارستان
2- نظارت بر بهداشت فردی و نظافت کارکنان
3- نظارت بر ضدعفونی صحیح محیط بیمارستان طبق استانداردهای ملی و بین المللی
4- نظارت بر امحاء و دفع صحیح البسه و وسایل آلوده بیماران
5- نظارت بر نحوه جداسازی و دفع بهداشتی زباله های بیمارستانی به ویژه زباله های عفونی
6- آموزش بهداشت و آموزش نحوه دفع بهداشتی زباله ها
7- نظارت بر تفکیک البسه عفونی از غیرعفونی جهت شستشو
8- نظارت برنحوه استفاده صحیح وبه مقدار مجاز از مواد مجاز ضد عفونی کننده و شوینده توسط پرسنل مربوطه و ارائه آموزش های لازم به آنها
9- آموزش کارکنان درحیطه بهداشت محیط
10- برنامه ریزی برای انجام معاینات دوره ای و تهیه کارت سلامت برای کارکنان بخش تغذیه
11- بررسی میزان مواد غذایی مورد نیاز بیمارستان از لحاظ کمی و کیفی برای مدت یکماه
12- تهیه برنامه منسجم برای تهیه مواد اولیه غذایی با غذاهای آماده از منابع مطمئن با رعایت اصول بهداشتی
13- نظارت مستمر بر نحوه تهیه ، آماده سازی، پخت، نگهداری، انتقال و توزیع مواد غذایی در بیمارستان
14- نظارت بر تهیه برنامه غذایی روزانه بیماران وغذای رژیمی بیماران خاص وتغذیه وریدی بیماران
15- ارزیابی رضایت بیماران از کیفیت غذا
16- پیشنهاد درجهت تهیه غذای سالم ومناسب برای پرسنل
17- نظلرت برتعویض یه موقع وسایل پخت ، ظروف مستعمل وغیربهداشتی
18- انجام مشاوره تغذیه جهت بیماران بستری وارائه پیشنهادات به مسئول بخش وپزشک معالج
برگزاری جلسات
یکباردر ماه
منبع:
- کتاب استاندارهای اعتبار بخشی بیمارستان در ایران
دستورالعملها و مصوبات وزارت بهداشت درمان و آموزشی پزشکی