معرفی و شرح وظایف بهداشت محیط

1-هماهنگی و اقدام در جهت تشکیل کمیته بهداشت و کنترل عفونت بیمارستان و شرکت فعال در آن و پیگیری مصوبه‌های مربوطه

 2- تهیه و تدوین مطالب آموزشی و تشکیل جلسات آموزشی مرتبط با بهداشت محیط و بهداشت عمومی برای کارکنان رده‌های مختلف

 3- نظارت و مداخله در عقد قراردادهای خدماتی بیمارستان و مطالبه کارت معاینه پزشکی، کارت معاینه کارگری و گواهینامه آموزش بهداشت عمومی پرسنل مشمول قانون

 4- بررسی وضعیت آب مورد مصرف بیمارستان ( شبکه عمومی ، شبکه خصوصی ) و تشکیل پرونده مربوط به آن

 5- کنترل بهداشتی آب مصرفی ازنظر کمّی و کیفی و انجام آزمایشات دوره‌ای میکروبی و شیمیایی و کلر سنجی با استناد به دستورالعمل‌ها، استانداردها و شرایط موجود

 6- نظارت، بررسی و کنترل بهداشتی برکلیه مراحل مختلف جمع‌آوری، تفکیک، انتقال، نگهداری موقت و دفع زباله‌های بیمارستانی و نیز جلوگیری از فروش و بازیافت زباله بیمارستانی

 7- نظارت و کنترل بهداشتی بر نحوه دفع فاضلاب بیمارستان و درصورت وجود معضل ، ارائه پیشنهادهای اجرائی مناسب.


معاون توسعه منابع | مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی خیّرین سلامت (muq.ac.ir)


 

  • 1399/03/26 - 19:15
  • 3393
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پیوند انگشتان دست کارگر رستوران در بیمارستان فرقانی

انگشتان دست کارگر رستورانی که در چرخ گوشت صنعتی گیر کرده بود، در بیمارستان فرقانی قم پیوند زده شد

00:00
00:00
دانلود

 

به گزارش روابط عمومی بیمارستان نکویی هدایتی فرقانی؛ کارگری بیست و چهار ساله در یک رستوران مشغول کار با چرخ‌گوشت صنعتی بود که ناگهان دست راست وی بر اثر بی‌احتیاطی و رعایت نکردن اصول ایمنی داخل چرخ‌گوشت صنعتی گیر کرد و پنج انگشت دست وی به سختی دچار آسیب‌دیدگی شد. پس از انتقال این فرد توسط پرسنل آتش‌نشانی به بیمارستان فرقانی عملیات آزادسازی دست از داخل چرخ گوشت انجام شد و پس از جداسازیِ قطعاتِ فلزی چرخ‌گوشت مشخص شد بر اثر شدت این حادثه پنج انگشت این فرد به شدت دچار آسیب‌دیدگی و له‌شدگی شده است.

 

خوشبختانه با تلاش‌های کادر درمان و دکتر معظمی‌پور جراح و متخصص استخوان و مفاصل، تاندون‌ها و عروق و اعصابِ سه انگشت این فرد پیوند شد و تاندون‌های دو انگشت دیگر نیز به‌نحوی فیکس شدند که فرد بتواند از آنها نیز استفاده کند.

 

کارشناسان همواره به خانواده‌ها و کسانی که با چرخ‌گوشت‌های خانگی و صنعتی سر و کار دارند توصیه می‌کنند هنگام کار با این وسیله، جانب احتیاط را رعایت کرده و از چرخ‌گوشت استاندارد استفاده کرده و دست خود را بیش از حد مجاز درون گلویی چرخ‌گوشت فرو نبرند.

 

 

 

 

 

 


<![if gte mso 9]> <![endif]><![if gte mso 9]> <![endif]><![if gte mso 9]> <![endif]><![if gte mso 10]> <! /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} > <![endif]>

  • گروه خبری : اخبار، اطلاعیه ها و مناسبتهای مرکز
  • کد خبر : 36387