منوی اصلی
همایشها و سمینارها
آمار بازدید کنندگان
بازديدکنندگان اين صفحه: 8742
بازديدکنندگان امروز: 91
کل بازديدکنندگان: 2312160
بازديدکنندگان آنلاين: 1
زمان بارگزاري صفحه: 0.5460 ثانيه
درمان اسهال

 هوالشافي

دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني قم                                                                                                                                                    

مركز آموزشي درماني نكوئي - هدايتي

"توصيه هاي غذايي در درمان اسهال"

1-    رژيم غذايي در اسهال معمولا امساک از مصرف غذا است .

2-    در اين حالت از مايعات و الکتروليتها براي تامين آب و املاح از دست رفته استفاده کنيد.

3-    مصرف چاي به علت مواد قابض و جمع کننده مناسب مي باشد.

4-    ميوه ها به صورت خام يا پخته يا آب ميوه غير مجازند.

5-    در بين ميوه ها تنها موز و سيب و در بين آب ميوه ها تنها آب سيب استفاده شود.

6-    سبزيها به جز هويچ پخته شده و پوره شده و نمک اضافه شده  ، غير مجازند.

7-    سرخ کردني ها غير مجازند.

8-     برنج به صورت کته نرم شده ، ماست و دوغ ( به شرط کم چرب بودن)همراه با نعناع ، مرغ و گوشت کاملا پخته و نرم شده همراه با کته مجاز است.    

9-    نوشابه ها به علت شيريني و گازموجود در آن غير مجاز است .

10-حبوبات غير مجاز است .

11-در تمام روز هر يک ساعت يک ليوان آب معمولي بياشاميد.

     

         مهشيد شکوري

                       کارشناس ارشد تغذيه و رژيم درماني مرکز نکوئي

 

 

   دانلود : درمان اسهال.pdf           حجم فایل 32 KB
   دانلود : درمان اسهال.doc           حجم فایل 26 KB

 

خداوندا مرا از کسانی قرار دِه که دنیاشان را برای دینشان میفروشند نه دینشان را برای دنیاشان

ویژه مراجعین و همراهان
  • آموزش  پس از ترخیص فرم ها و فرآیندها IPD


    ویژه بیماران ویژه پرسنل قسم المرضی الدوّلی
نظرسنجی
هنگام مراجعه به مرکز فرقانی کدام خدمت را مطلوب تر ارزیابی می نمایید؟

خدمات درمانی
خدمات پاراکلینیکی
خدمات اداری مالی
خدمات هتلینگ

پیوندها