منوی اصلی
همایشها و سمینارها
آمار بازدید کنندگان
بازديدکنندگان اين صفحه: 8628
بازديدکنندگان امروز: 307
کل بازديدکنندگان: 2270824
بازديدکنندگان آنلاين: 1
زمان بارگزاري صفحه: 0.7644 ثانيه
درمان اسهال

 هوالشافي

دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني قم                                                                                                                                                    

مركز آموزشي درماني نكوئي - هدايتي

"توصيه هاي غذايي در درمان اسهال"

1-    رژيم غذايي در اسهال معمولا امساک از مصرف غذا است .

2-    در اين حالت از مايعات و الکتروليتها براي تامين آب و املاح از دست رفته استفاده کنيد.

3-    مصرف چاي به علت مواد قابض و جمع کننده مناسب مي باشد.

4-    ميوه ها به صورت خام يا پخته يا آب ميوه غير مجازند.

5-    در بين ميوه ها تنها موز و سيب و در بين آب ميوه ها تنها آب سيب استفاده شود.

6-    سبزيها به جز هويچ پخته شده و پوره شده و نمک اضافه شده  ، غير مجازند.

7-    سرخ کردني ها غير مجازند.

8-     برنج به صورت کته نرم شده ، ماست و دوغ ( به شرط کم چرب بودن)همراه با نعناع ، مرغ و گوشت کاملا پخته و نرم شده همراه با کته مجاز است.    

9-    نوشابه ها به علت شيريني و گازموجود در آن غير مجاز است .

10-حبوبات غير مجاز است .

11-در تمام روز هر يک ساعت يک ليوان آب معمولي بياشاميد.

     

         مهشيد شکوري

                       کارشناس ارشد تغذيه و رژيم درماني مرکز نکوئي

 

 

   دانلود : درمان اسهال.pdf           حجم فایل 32 KB
   دانلود : درمان اسهال.doc           حجم فایل 26 KB

 

خداوندا مرا از کسانی قرار دِه که دنیاشان را برای دینشان میفروشند نه دینشان را برای دنیاشان

ویژه مراجعین و همراهان
  • آموزش  پس از ترخیص فرم ها و فرآیندها

    ویژه بیماران ویژه پرسنل
نظرسنجی
هنگام مراجعه به مرکز فرقانی کدام خدمت را مطلوب تر ارزیابی می نمایید؟

خدمات درمانی
خدمات پاراکلینیکی
خدمات اداری مالی
خدمات هتلینگ

پیوندها